My Hoppin' John
. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 92% וזה יוצא מן הכלל. נסו Hoppin ' ג'ון, Hoppin ' ג'ון, ו הופין ג'ון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית בתנור הולנדי גדול או סיר מרק על חום בינוני גבוה ומחממים את עצם החזיר מכל הצדדים, כ -15 דקות. להפחית את החום בינוני ומערבבים בצל, סלרי ושום, ומבשלים עד הבצל הוא שקוף, ערבוב לעתים קרובות, על 5 דקות.
מוסיפים את האפונה שחורת העיניים, 2 כוסות מים, מרק עוף, יין, בשר חזיר, עלי דפנה, טימין, מלח ופלפל; מערבבים. מביאים את התערובת לרתיחה. הפחת חום ומבשל עד שהתערובת מתעבה והטעמים מעורבבים, 30 עד 60 דקות.
הוסף עוד ציר עוף אם התערובת עבה מדי.
כ -30 דקות לפני ההגשה, להביא את האורז ו -4 כוסות מים לרתיחה בסיר. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד שהאורז רך והנוזל נספג, 20 עד 25 דקות.
בואו האורז עומד מכוסה במשך כ 10 דקות כדי לספוג קיטור.
להסיר את עצם החזיר מהמרק, לחתוך כל חזיר נוסף מהעצם ולהחזיר אותו לסיר. זרוק את העצם. מערבבים את האורז מבושל לתוך תערובת האפונה שחור עיניים עד בשילוב היטב לשרת.