אנצ'ילדות חסילונים Poblano עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 33 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 619 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמנת, בצל, שרימפס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Portobello And Poblano Enchiladas, Poblano צ'ילה–אנצ' ילדות גבינה, ו אנצ'ילדות עוף ברוטב Poblano.
הוראות
1
לקלף שרימפס, ו devein, אם תרצה בכך. קוצצים שרימפס גס, ומניחים בצד.
טורטיות חום על פי הוראות החבילה. תערובת שרימפס כפית באופן שווה למטה במרכז של כל טורטייה, ולהתגלגל. סדר, צד התפר למטה, במחבת מוכנה. למעלה עם רוטב, ומפזרים גבינה. לכסות ולהירגע עד 1 יום קדימה.
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Sandhi Sanford ובנדיקט פינו נואר. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 65 דולר.