Rilletes עוף בעציץ
עוף בעציץ Rilletes עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 798 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 60 גרם שומן. אם יש לכם עירית, עלי דפנה; 2, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: חזה עוף בעציץ עם לימון ורוזמרין, תפוחי אדמה מתוקים, גזר ועוף, ו חזיר מעושן.
הוראות
שלב 2 כפות שמן, 2 כפות choppedthyme, ו 2 עלי דפנה קצוצים בקערה. לשפשף תערובת עשב בכל רחבי עוף; מפזרים מלח ופלפל. לכסות וchill לילה.
חום שנותר 2tablespoons שמן כבד גדול ovenproof potover בינוני חום גבוה.
מוסיפים עוף לpotand לבשל עד השחמה מכל הצדדים, turningoccasionally, כ -10 דקות.
מוסיפים גזר, סלרי, בצל ושום; sauté עד goldenbrown, כ -7 דקות. מערבבים ב 4 thymesprigs ו 2 עלים כל המפרץ.
מוסיפים יין ומרתיחים עד כמעט התאדה, על 3minutes.
מוסיפים מספיק מרק כדי לבוא חצאיצידי עוף; מביאים לרתיחה. מכסים סיר; מניחים בתנור ו braise עד istender עוף, הפיכת עוף פעם אחת, על 1 שעה.
הסר סיר מהתנור; להעביר קערת chickento וקריר מעט. מסננים braisingliquid לסיר גדול. מרתיחים עד liquidis מופחת 2 1/2 כוסות, על 20 דקות.
הסר עור ועצמות מעוף;לגרוס בשר עוף לתוך pieces-גודל ביס ושמורה עבור rillettes עוף. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים chillchicken ו צלימת נוזל בנפרד.
להמיס 1/4 cupbutter במחבת גדולה כבדה על mediumheat.
להוסיף שאלוט ו sauté עד מכרז, על 4 דקות.
הוסף 3/4 cupbutter הנותרים למחבת ולאפשר להמיס. מערבבים intarragon ו טימין, ואז גרוס עוף שמורות 2 1/2 כוסות צלימת נוזל.מבשלים עד העוף הוא לחמאודמספק ונוזל מופחת מעט אבלנוזל עדיין נשאר, כ 5 דקות.תערובת העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.מגניב במקצת.
מערבבים פטרוזיליה ועירית.
לארוז rillettes עוף לתוך glassjar גדול או לחלק בין צנצנות קטנות יותר. Chilluncovered עד קר, אז צנצנת חותם וkeep צונן. לעשות קדימה: ניתן לעשות 5days קדימה. שמור צונן. להביא לחדר לפני ההגשה.
מגישים rillettes עם לחם פריך וחמוצים.