Shoyu Braised Shorties
צריך מנה עיקרית ללא חלב? Shooyu Braised Shorties יכול להיות מתכון מצוין לנסות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-5 מנות. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 497 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו ממרח מיסו, קמח, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הג'ינג'ר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. מתכונים דומים: שורטי כוסברה קארי, שורטי כוסברה קארי, ו ראמן Shoyu.
הוראות
הדבר הראשון לעשות הוא חום הצלעות הקצרות.
מניחים סדין עוגיות עם קצת קמח על זה ולשפשף את הבשר למטה. אם זה קל יותר אתה יכול לחתוך את הבשר לחתיכות קטנות יותר (אולי 2-3 חתיכות). בסיר תחתית כבד, מחממים מספיק שמן כדי לכסות את תחתית הסיר. חום שני הצדדים של הבשר, 3-5 minuets כל אחד. להרוג את החום, למשוך את הבשר החוצה ולהניח אותו בצד.
קח את אותו סיר תחתית כבד המשמש את הבשר ולהוסיף קצת יותר שמן זית כך התחתון מכוסה שוב.
מוסיפים את הג ' ינג ' ר, שום, בצל, גזר וסלרי ומבשלים מעל חום גבוה בינוני עד שהם מתחילים לקבל נחמד וחום (10-15 minuets). ודא ולעבוד את הירקות סביב עם כף עץ כדי למנוע מהם שריפה (בראונינג הוא בסדר אם כי).
מוסיפים את הבצל הירוק ומבשלים עוד 4-5 minuets.
מוסיפים את המירין ומערבבים את כל הירקות השחומים מסביב, מנסים לגרד את הדברים מהתחתית.
תכבה את החימום ותחזיר את הבשר לסיר.
מוסיפים את Sambal Oelek, דשא לימון, shoyu, ממרח מיסו, דבש, מיץ לימון וחומץ יין אורז. ודא שזה משולב למדי (ערבוב את החומר לפני הוספת זה עוזר). עכשיו לשבור את מלאי העגל שלך (או קופסאות של מרק בשר) ולהוסיף מספיק כדי לכסות את חתיכת הבשר (ים) לחלוטין. עכשיו תוסיף את הכוסברה שלך, חמישה תבלינים ופלפל שחור.
עכשיו החלק הקל. מכסים את הסיר בנייר כסף, או אם יש לך חולצה יפה, ללבוש את זה. החלק את הפראייר בתנור ולהגדיר טיימר שלך במשך 4 שעות.
בסימן של ארבע שעות לכבות את התנור ולמשוך אותו החוצה. לאחר קרירה מהירה בזהירות להסיר את הצלעות הקצרות עם כף מחורץ (הם נוטים להתפרק כאשר הם חמים, אז אם אתה יכול לתת להם להתקרר קצת הם הרבה יותר קל לטפל) ולהניח אותו בצד. מסננים את כל הנוזל ולשמור אותו לרוטב.
לרוטב, לחמם חלק מהנוזל השמור ולתת לו לבשל עד רוטב עבה מעט. אם הוא מתבשל יותר מדי זה יהיה פשוט מלוח ועלוב, כדי לוודא ולטעום אותו כפי שהוא מבשל. לחמם את הצלעות ברוטב ולאחר מכן לשרת את בקערה גדולה עם הרוטב בכל רחבי או בצד.