Sriracha ודואר זבל אורז מטוגן
גשו לסופר וקנו שום, שמן בוטנים, sriracha, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אורז מטוגן עם בשר משומר, אורז מטוגן עם בשר משומר, ו המבורגר הוואי חם (ספאם, אננס, שוויצרי, ומיונז Sriracha) (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה להקציף יחד את Sriracha ורוטב סויה. שמור.
מחממים מחבת גדולה מברזל יצוק או ווק על חום גבוה מאוד עד שהוא חם רקטה.
הוסף 1 כף של השמן למחבת ולתת לו להתחמם עד שהוא מתחיל להבהב ולקמט, 10 עד 15 שניות. לזרוק את דואר הזבל ותירס לבשל עד הבשר מתחיל חום, 3 עד 5 דקות.
הוסף כף נוספת של שמן למחבת, וחום במשך 10 שניות.
מוסיפים את האורז, ערבוב כדי מעיל כל גרגר עם שמן. מוקפץ במשך 3 דקות.
הזז את תערובת האורז לעבר הקצוות החיצוניים של המחבת, יצירת "טוב" במרכז.
מוסיפים את כף השמן שנותרה למרכז המחבת, ומחממים עד שהיא מנצנצת, 10 עד 15 שניות.
מוסיף את הביצים ושום, תוך ערבוב בקדחתנות. מבשלים עד הביצים מבושלים דרך, ואז לטפטף את תערובת Sriracha / סויה על האורז. לזרוק הכל יחד כדי לשלב, בישול במשך 30 שניות נוספות או משהו כזה.
תלוש את האורז לתוך קערות, מקשטים עם Sriracha ובצל ירוק, ומגישים מיד.