קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

Tagliolini Al Crudaiolo: פסטה טרייה עם ירקות טריים

Tagliolini Al Crudaiolo: פסטה טרייה עם ירקות טריים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Tagliolini אל Crudaiolo: פסטה טרייה עם ירקות גלם. מנה אחת מכילה 429 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך בזיליקום, הירקות הבאים, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו Tagliolini עם לובסטר ועגבניות טריות, פסטה עם ירקות טריים, ו פסטה עם פנקטן וירקות טריים (מתכונים דומים).

הוראות

1
תל 3 1/2 כוסות קמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. הפוך באר באמצע הקמח ולהוסיף את הביצים 1/2 כפית שמן זית. בעזרת מזלג, היכו את הביצים והשמן והתחילו לשלב את הקמח, החל מהשוליים הפנימיים של הבאר.
מרכיבים שתצטרך
חבילת סזון עם כוסברה ואחיוטחבילת סזון עם כוסברה ואחיוט
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
שמנת ללא שומןשמנת ללא שומן
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2
ככל שאתה מרחיב את הבאר, להמשיך לדחוף את הקמח מהבסיס של התל כדי לשמור על הצורה היטב. הבצק יתחבר כאשר חצי מהקמח משולב.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
3
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, באמצעות כפות הידיים. ברגע שיש לך מסה מלוכדת, להסיר את הבצק מן הלוח לגרד ולהשליך כל שאריות. מעט קמח מחדש את הלוח ולהמשיך ללוש במשך שש דקות נוספות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. לעטוף את הבצק בפלסטיק ולאפשר לנוח במשך 30 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4
מגלגלים את הפסטה אל ההגדרה הרזה ביותר על מכונת גלגול פסטה. באמצעות חותך פסטה או סכין חדה מאוד, לחתוך את העבר לתוך סרט 1/8 אינץ ' עבה. מניחים בצד על מגש מאובק עם קמח סולת, ומכסים עם מגבת צלחת נקייה, לחה עד מוכן לבשל.
מרכיבים שתצטרך
קמח סולתקמח סולת
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
עד 8 שזיפיםעד 8 שזיפים
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
5
מביאים 6 ליטרים של מים לרתיחה ומוסיפים 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
6
בקערה גדולה, לא תגובתי, לשלב את כל הירקות ולזרוק עם מיץ לימון, 3 כפות שמן זית ומלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)
כובעי פטריות פורטובלו, מנוגבים ופרוסים דק מאודכובעי פטריות פורטובלו, מנוגבים ופרוסים דק מאוד
(ללא תוספת חמאה או חלב)(ללא תוספת חמאה או חלב)
חבילת סזון עם כוסברה ואחיוטחבילת סזון עם כוסברה ואחיוט
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
7
זרוק את הפסטה לתוך המים הרותחים ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
8
מסננים ומוסיפים לקערה עם הירקות הלבושים.
מרכיבים שתצטרך
(ללא תוספת חמאה או חלב)(ללא תוספת חמאה או חלב)
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
9
מוסיפים את עלי הבזיליקום וזורקים למעיל. מחלקים בין 6 קערות פסטה מחוממות ומגישים עם פרמזן מגורר-רג ' יאנו.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ