בקר Fricassee עם שאלוט, שומר, מדיירה דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-5 מנות. מנה זו מכילה כ 22 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 500 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם שמן זית, טימין, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוף לימון Fricassee עם שאלוט מורלים, עוף, שומר, ופריקסה ארטישוק, ו בקר מבושל Fricassee (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה רדודה; dredge בשר בתערובת קמח.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מחממים את השמן בתנור הולנדי גדול על חום בינוני; מוסיפים בשר בקר, שומר, שאלוט ושום, ו 5 דקות סאוט או עד הבשר הוא השחמה. מערבבים פלפל ומדיירה, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשות
שאלוט, מגורר או טחון
מדיירה
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
1 תפוז, גרידה
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוסיפים escarole, חרדל, טימין; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 1 שעה, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
אסקרול
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
2 כוסות שיני שום
4
בעוד מבשלים בשר בקר, מניחים תפוחי אדמה בסיר; מכסים במים, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
ניקוז. החזר תפוח אדמה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
מוסיפים חלב 1/2 כפית מלח, ומכים במהירות בינונית של מערבל עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
מגישים תערובת בשר על פירה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'