וופלים וניל
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם אבקת אפייה ללא אלומיניום, מלח כשר, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו וופלים וניל, וופלים וניל מיושנים, ו וופלים שוקולד וניל (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מיקום 1 מתלה תנור בשליש העליון של התנור ועוד בשליש התחתון.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F.
לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה קטנה ולהניח בצד. קרם חמאה וסוכר וניל בקערה של מערבל לעמוד במהירות בינונית במשך 2 דקות, לעצור כדי לגרד את הצדדים של הקערה לאחר 1 דקה.
הוסף את הביצה ולשלב על מהירות בינונית במשך 30 שניות. לגרד את הצדדים של קערת המיקסר.
מוסיפים את תמצית הוניל והחלב ומערבבים במהירות נמוכה למשך 15 שניות.
מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים במהירות נמוכה רק כדי לשלב. צנן את הבלילה במקרר לפחות 10 דקות לפני גורף.
סקופ את הבלילה בכדורים בגודל כפית ולסדר אותם על 2 מחבתות נייר קלף מרופדות חצי גיליון, כ 35 עוגיות למחבת. השתמש העקב של היד שלך כדי לשטח מעט כל כדור.
אופים, 2 מחבתות בכל פעם, סיבוב המחבתות באמצע האפייה, עד חום זהוב, על 15 עד 20 דקות.
הסר את המחבתות למתלה קירור כדי להתקרר לחלוטין לפני הסרת העוגיות מהמחבת.