עגל ואבוקדו
צריך ללא גלוטן, מנה עיקרית ראשונית וקטוגנית? עגל ואבוקדו יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מנה אחת מכילה 674 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 53 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו אבוקדו הס, לימון טריז, שמנת, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 11 דקות. נסו V-Tol בשר עגל ועוגת ביצה, עגל פפריקש, ו עגל מרסלה (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים אבוקדו לשניים בכל רחבי ומטה אל הבור. לסובב את האבוקדו להפריד את החצאים. הכה את הבור עם הסכין שלך כדי לשלוף אותו. לגרוף את האבוקדו מתוך כל מחצית העור עם כפית גדולה. חותכים את האבוקדו ולסחוט קצת מיץ לימון על זה כדי לעכב את בראונינג. שמור את האבוקדו.
מתבלים בצדפות של עגל עם מלח ופלפל.
מחממים את שמן זית כתית מעולה וחמאה במחבת גדולה מעל בינוני עד בינוני חום גבוה.
מוסיפים את העגל ומבשלים 2 דקות בכל צד.
הסר את העגל לצלחת או לצלחות בודדות.
מוסיפים ורמוט או יין למחבת ומורידים אותו, מרימים כל צבע או חתיכות עגל.
מוסיפים שמנת ומערבבים אותו. כבה את החום ולתת קרם בועה 1 דקה. מסדרים את האבוקדו על הצדפות של בשר עגל. קשרו את הבשר והאבוקדו ברוטב ומקשטים עם קמצוץ נדיב של טימין קצוץ או עירית.