קושירגיל
מוכן ב11 דק.
מנות2
ציון בריאות19
מגזין

עגל ואבוקדו

עגל ואבוקדו
צריך ללא גלוטן, מנה עיקרית ראשונית וקטוגנית? עגל ואבוקדו יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מנה אחת מכילה 674 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 53 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו אבוקדו הס, לימון טריז, שמנת, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 11 דקות. נסו V-Tol בשר עגל ועוגת ביצה, עגל פפריקש, ו עגל מרסלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים אבוקדו לשניים בכל רחבי ומטה אל הבור. לסובב את האבוקדו להפריד את החצאים. הכה את הבור עם הסכין שלך כדי לשלוף אותו. לגרוף את האבוקדו מתוך כל מחצית העור עם כפית גדולה. חותכים את האבוקדו ולסחוט קצת מיץ לימון על זה כדי לעכב את בראונינג. שמור את האבוקדו.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
אבוקדואבוקדו
פופפופ
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
2
מתבלים בצדפות של עגל עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
צדפותצדפות
עגלעגל
3
מחממים את שמן זית כתית מעולה וחמאה במחבת גדולה מעל בינוני עד בינוני חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים את העגל ומבשלים 2 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
עגלעגל
5
הסר את העגל לצלחת או לצלחות בודדות.
מרכיבים שתצטרך
עגלעגל
6
מוסיפים ורמוט או יין למחבת ומורידים אותו, מרימים כל צבע או חתיכות עגל.
מרכיבים שתצטרך
ורמוטורמוט
עגלעגל
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מוסיפים שמנת ומערבבים אותו. כבה את החום ולתת קרם בועה 1 דקה. מסדרים את האבוקדו על הצדפות של בשר עגל. קשרו את הבשר והאבוקדו ברוטב ומקשטים עם קמצוץ נדיב של טימין קצוץ או עירית.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
אבוקדואבוקדו
עיריתעירית
קרםקרם
רוטברוטב
טימיןטימין
בשרבשר
עגלעגל