Tmt: עגבניות, מיונז, וטוסט
אם יש לכם שמן זית, מיץ לימון, מלח ים גס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. מתכונים דומים: המבורגרים בזיליקום עם מיונז עגבניות מיובש, עגבניות ירוקות מטוגנות BLT עם מיונז עשב, ו פניני קפרזה עם מיונז עגבניות מיובשות.
הוראות
מערבבים חלמונים ביצה, מיץ לימון, חרדל, ושום בקערה של מעבד מזון או מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk. עם ריצת מכונה, טפטוף איטי בשמן קנולה, מכונת עצירה כדי לגרד את הצדדים לפי הצורך.
תערובת צריכה להתחיל ליצור תחליב עבה.
העברה לקערה גדולה להגדיר בסיר כבד מרופד במגבת צלחת לייצב.
לטאטא כל הזמן, לטפטף לאט בשמן זית עד.
להוסיף עד 1 כף מים, לטאטא כל הזמן, עד התערובת מבהירה בצבע והוא דק מספיק כדי ליפול לאט מכף כאשר מוחזק אנכית. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל שחור.
למרוח מיונז על גבי טוסט העליון עם עגבניות.
מפזרים מלח ים גס ומגישים מיד לפני המלח מתמוסס.