בסגנון רומי Tripe Tripppan alla Romana עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 231 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-11 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם בצל, בצל, פקורינו רומנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו Trippan alla romana (Tripe בסגנון רומי), Trippan alla Romana (מעיים מטוגנים עם עגבניות, עשבי תיבול, פרמזן), ו קוד, סגנון רומי: בקלן אלה רומנה (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול לשלב את מעיים, חומץ, וניל ומספיק מים כדי לכסות את מעיים על ידי 2 אינץ'. מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה ומבשלים עד מעיים הוא רך מאוד, על 1 עד 1 1/4 שעות, חידוש המים לפי הצורך.
מוסיפים את רוטב העגבניות, מביאים לרתיחה, מפחיתים לרתיחה ומבשלים, מכוסים, במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
6
בינתיים, בקערה קטנה, לשלב את הגבינות מגורדות ואת מנטה ומערבבים לשלב. כאשר מעיים הוא סיים, לחלק באופן שווה בין 6 קערות מחוממות העליון עם תערובת גבינה מנטה.
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד חום זהוב רך וקליל, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
9
מוסיפים את הקורנית והגזר ומבשלים 5 דקות יותר, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
10
מוסיפים את העגבניות ואת המיץ ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 30 דקות עד עבה כמו דגנים חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.