Eyeball Mini Cakes עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-5 גרם חלבון, 46 גרם שומן ובסך הכל 614 קלוריות. מתאים ל-24 ומחירו 98 סנט למנה מנות. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. זה מושלם עבור ליל כל הקדושים. אם יש לכם קמח מאפה, צבעי מאכל, חלבוני ביצה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-20 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 15%, וזה די גרוע. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגות מיני קינמון, עוגות מיני סרטנים ועוגות מיני קסאטה.
הוראות
1
ציוד מיוחד: סטנד מיקסר עם קערה של 5 ליטר ומרית גומי מצורף לשוט
מחממים את התנור ל-350 מעלות צלזיוס ומרססים קלות 2 תבניות קאפקייקס סטנדרטיות.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
12 צלעות טלה, מצופות עצמות
3
במערבל חשמלי במהירות נמוכה מערבבים את הסוכר והחמאה עד לקבלת תערובת אחידה. מעלים את המיקסר למהירות בינונית-גבוהה ומקציפים עד שהוא בהיר ואוורירי, מגרדים מדי פעם את דפנות הקערה, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
אגסים פרוסים (פחיות כל אחת), מסוננים היטב
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטי
4
בקערה גדולה טורפים יחד את אבקת האפייה, המלח, הקמח, הקינמון, המוסקט והציפורן.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה
בצל אדום קצוץ, להגשה
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
חמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביות
גרעיני דלעת לא קלויים
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטי
5
בקערה קטנה יותר, טורפים יחד את תמצית הווניל והחלבונים, מערבבים היטב. מערבבים את מחית הדלעת לתוך החלבונים רק עד להטמעה. לקערה עם החמאה המוקרמת והסוכר מוסיפים את תערובות הקמח והדלעת כ-1/3 בכל פעם, מערבבים רק עד להטמעה, ומסיימים עם הדלעת. מגרדים את הקערה והקצף ומסירים את המקציפים.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (18.25 אונקיות) של תערובת עוגה טבעית
דלעת משומר
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
אגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
חמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביות
אגסים פרוסים (פחיות כל אחת), מסוננים היטב
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטי
6
בעזרת מרית גומי מקפלים את הבלילה עד לקבלת צבע אחיד. מקפלים פנימה את המיני שוקולד צ'יפס.
מרכיבים שתצטרך
מיני שוקולד צ ' יפס
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
ממלאים את מלית תבנית הקאפקייקס המוכנה עד שהכוסות כמעט מלאות. טבלו את האצבעות במעט מים והשתמשו בהם כדי לטפוח את התערובת בכל כוס.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביות
פרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
רצועת קליפת לימון
8
מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש ואופים עד שקיסם הננעץ יוצא נקי, כ-10 עד 12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
12 צלעות טלה, מצופות עצמות
9
מעבירים את התבנית לרשת ומניחים להתקרר לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
10
מחלקים את קרם החמאה. השאר את הרוב לבן לציפוי הבסיס וצבע כרבע מהלבן ב-3 מנות עם צבע אדום, כחול ואדום וכחול מעורבבים יחד (ליצירת חלק שחור) כדי לצבוע את העיניים.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
11
פותחים את הקאפקייקס על משטח עבודה. מקפיאים את הקאפקייקס בקרם החמאה הלבן ומחליקים אותם בעזרת סכין או מרית אופסט קטנה. ממלאים 3 שקיות בצק בקרם החמאה הכחול (המצויד בקצה סרט) ובקרם החמאה השחור והאדום (בשתיהן שוליים קטנים). צינור על קשתית העיניים עם קרם חמאה כחול. צנזר את האישון עם קרם החמאה השחור, הוסף גם כמה קווים שחורים לקשתית העין. מקטרים על ורידים בעזרת קרם החמאה האדום.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביות
אגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
שמנת חמה חצי חצי
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
מסטיק פירות עם פסים כתומים
12
הקפידו על קערה נקייה ויבשה לחלוטין כשאתם מתחילים את התהליך שלכם, כל שומן או נוזל בכלל בקערה יעכבו את התפתחות החלבון של האלבומין (חלבון חלבון ביצה) ובסוף לא יהיה לכם מרנג מתאים, התוצאות עלולות להיות הרות אסון. מתחילים להקציף את החלבונים באיטיות במיקסר לבד (עדיין אין סוכר או חמאה) עד שהחלבונים קצף.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
אגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
אגסים פרוסים (פחיות כל אחת), מסוננים היטב
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטי
13
מגבירים את מהירות המיקסר ומתחילים לאט לאט להוסיף את הסוכר עד שכל הסוכר נטמע.
מרכיבים שתצטרך
אגסים פרוסים (פחיות כל אחת), מסוננים היטב
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
14
לאחר איחוד כל הסוכר, מגבירים את מהירות המיקסר עוד יותר ומקציפים עד שהתערובת מבריקה ונוקשה. עכשיו יש לך מרנג. אתה יודע מתי המרנג שלך מוכן כשאתה מושך את השוט, מחזיק אותו אופקית, ויש לך מה שנראה כמו "מקור דרור" בקצה השוט.
מרכיבים שתצטרך
אגסים פרוסים (פחיות כל אחת), מסוננים היטב
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
15
מחליפים את הקצף, מפעילים את המיקסר על בינוני ומתחילים להוסיף את החמאה קצת בכל פעם, לאחר שכל החמאה נטמעת, מפעילים את המיקסר על גבוה ומשאירים לזמן מה. בהתאם למזג האוויר, יכול לקחת לקרם החמאה בין 5 ל-15 דקות להיווצר. אתה תדע מתי זה נוצר כשתשמע את המנוע של המיקסר מתחיל להאט ולילל קצת. כמו כן כשתוסיפו לראשונה את החמאה, המרנג שלכם יתפרק ויראה מגעיל, זה טוב וזה מה שאתם רוצים. כאשר קרם החמאה מוכן, התערובת תהיה הומוגנית ועקבית... וטעימה.
מרכיבים שתצטרך
אגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
שמנת חמה חצי חצי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
16
מוציאים את קרם החמאה מהקערה ומכניסים לכלי אטום. ניתן לשמור את קרם החמאה בטמפרטורת החדר למשך מספר ימים או במקרר למשך שבוע או שבועיים, אך השתמשו תמיד בקרם חמאה חמים כאשר מקפחים את העוגה. כדי לחמם את קרם החמאה, החזירו אותו למיקסר באמצעות השוט או ההנעה, והפעילו חום ישיר על קערת המיקסר עם לפיד פרופאן שתוכלו למצוא בכל חנות לחומרי בניין.
עוגה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. Weinert Cavas de Weinert עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-26 דולר לבקבוק.
ויינרט קאבס דה ויינרט
גוון אודם עמוק עם נצנוצים סגולים מקפיץ את המבנה היציב והנמרץ שלו. העושר הטאני שלו מבטיח את אורך חייו, אך פרי בשל דיסקרטי מנצח. יין מאוזן בעל גוף מלא שמזכיר ריחות של עץ אלון בסיומת הארוכה. תערובת של קברנה סוביניון, מלבק ומרלו.