בולי עץ אגוזי קרמל
בולי עץ אגוזי קרמל אורכים בערך 3 שעות מתחילתם ועד סופן. מתכון זה מכיל 245 קלוריות , 10 גרם חלבון ו -19 גרם שומן למנה. מתכון זה מספיק ל-100 מנות . 21 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לכו לחנות וקנו מים, תמצית וניל, בוטנים ועוד מספר מצרכים להכנה עוד היום. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה צמחונית ללא גלוטן ולקטו-אובו . הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון ספונקולרי של 44% , וזה ציון מוצק. משתמשים שנהנו מהמתכון הזה אהבו גם חטיפי אגוזי שוקולד טבעוניים גולמיים , כדורי אגוזי קקאו ושקדים וחמאת אגוזי שקדים .
הוראות
רפדו תבנית אפייה בגודל 15 אינץ' x 10 אינץ' x 1 אינץ' בנייר כסף; רססו את נייר הכסף בתרסיס שמן.
מפזרים 2 כוסות בוטנים; מניחים בצד.
בסיר קטן וכבד, ערבבו 3/4 כוס סוכר, 2/3 כוס סירופ תירס ו-1/4 כוס מים. הביאו לרתיחה על אש בינונית תוך כדי ערבוב מתמיד. הנמיכו את האש לבינונית-נמוכה. בשלו, ללא ערבוב, עד שמדחום סוכריות יראה 250 מעלות (שלב כדור קשה).
בינתיים, הקציפו את חלבוני הביצה בקערה גדולה ועמידה בחום עד לקבלת קצף יציב. בעזרת מיקסר במהירות גבוהה, הוסיפו בזהירות את הסירופ החם בזרם איטי ויציב, תוך כדי הקצפה מתמדת במהירות גבוהה במשך 5 דקות או עד להסמכה. כסו והניחו בצד.
בסיר גדול וכבד, ערבבו את יתרת הסוכר, סירופ התירס והמים. הביאו לרתיחה על אש בינונית תוך ערבוב מתמיד. הנמיכו את האש לבינונית-נמוכה; בשלו, ללא ערבוב, עד שמדחום סוכריות יראה 290 מעלות (שלב הסדקים הרכה).
יוצקים בהדרגה את הסירופ החם לתערובת חלבוני הביצה; מערבבים בעזרת כף עץ. מוסיפים את החמאה, הווניל והמלח.
יוצקים את התערובת על הבוטנים שבתבנית; לוחצים באופן שווה בעזרת אצבעות משומנות.
לציפוי, בסיר גדול, ערבבו את הסוכר, 1/2 כוס שמנת מתוקה וסירופ תירס. הביאו לרתיחה על אש בינונית תוך כדי ערבוב מתמיד; הוסיפו את יתרת השמנת. הנמיכו את האש לבינונית-נמוכה; בשלו וערבבו עד שמדחום סוכריות יראה 242 מעלות (שלב כדור רך).
מסירים מהאש; מערבבים פנימה את הוניל והמלח.
יוצקים מעל שכבת הנוגט בתבנית.
מפזרים את שאר הבוטנים, לוחצים קלות לתוך הנוגט. מצננים לפחות שעתיים או עד שיתיצבו.
חותכים לחתיכות בגודל 1-1/2 אינץ' x 1 אינץ'.
מגלגלים את הקצוות בבוטנים נוספים ומעצבים לגושים. עוטפים בנייר אפייה. מאחסנים בטמפרטורת החדר.