קושימומחה
מוכן ב35 דק.
מנות48
ציון בריאות0
מגזין

ג'לי שן הארי

ג'לי שן הארי
ג'לי שן הארי הוא תבלין שמשרת 48. צופה בדמות שלך? מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, צמחוני לקטו אובו וידידותי ל-fodmap מכיל 97 קלוריות , 0 גרם חלבון ו -0 גרם שומן למנה. תמורת 18 סנט למנה , מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 265 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש פריחת שן הארי, צבעי מאכל, מים ופקטין פירות אבקת. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 0% , שניתן לשפר. מתכונים דומים: פסטו שן הארי , ג'לי אספיק , ושייק חמאת בוטנים וג'לי .

הוראות

1
בסיר גדול מביאים לרתיחה את פריחת שן הארי ומים; להרתיח 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגס (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דקאגס (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מרפדים מסננת או מסננת בארבע שכבות של בד גבינה או מסנן קפה אחד; מניחים מעל קערה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
3
מניחים את תערובת שן הארי במסננת מוכנה. מסננים את התערובת, שומרים 3 כוסות נוזלים. לזרוק את הפריחה.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
בתנור הולנדי, משלבים פקטין ונוזל שן הארי שמור. מביאים לרתיחה מלאה על אש גבוהה תוך ערבוב מתמיד. מערבבים סוכר; מחזירים לרתיחה מתגלגלת מלאה. מרתיחים דקה אחת, תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
פקטיןפקטין
1/2 פאונד חמאה קרה מאוד לא מלוחה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד חמאה קרה מאוד לא מלוחה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
5
מסירים מהאש; מוסיפים תמצית ואם רוצים גם צבע מאכל. הסר קצף. מצקת נוזל חם לצנצנות חמות מעוקרות של חצי ליטר, משאירים 1/4 אינץ'. מרווח ראש.
מרכיבים שתצטרך
2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
6
הסר בועות אוויר והתאם את מרווח הראש, במידת הצורך, על ידי הוספת תערובת חמה. נגב חישוקים. מרכז מכסים על צנצנות; הברג את הרצועות עד להדק את קצה האצבע.
7
מניחים צנצנות לתוך קופסאות שימורים עם מים רותחים, וודא שהן מכוסות לחלוטין במים. מביאים לרתיחה; לעבד במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגס (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דקאגס (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
8
מוציאים צנצנות ומצננים.