צריכים מנה עיקרית ללא גלוטן ? חזה פסיון צלוי במחבת עם וניל ואגס יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -940 גרם חלבון , 415 גרם שומן , ובסך הכל 8436 קלוריות . , מתכון זה מכסה 76% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לך שאלוט, שדי פסיון אם ), דבש ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-2 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . ציון זה ניתן לשיפור. מתכונים דומים: אגסי וניל עם גלידת ג'ינג'ר , אגסים צלויים מייפל ובטטה , ואגסים צלויים בתנור עם רוטב אוכמניות .
הוראות
1
כדי לרפא את הפסיון: בקערה גדולה מערבבים את המים, 1/4 כוס כל אחד של סוכר ומלח, תוך ערבוב להמסה.
מרכיבים שתצטרך
להבי עירית, לקישוט
1 כף זרעי כוסברה, קלוי ומעוך דק
זרעי כוסברה, קלוי ומעוך דק
1/2 כוס יין לבן יבש, רצוי שרדונה
ציוד שתשתמש בו
יין לבן יבש, רצוי שרדונה
2
מוסיפים את שדי הפסיון, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ללילה.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר משומר
2 כפות ג'ינג'ר שמור, טחון
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר משומר, טחון
3
להכנת רטבים: במחבת טפלון גדולה מחממים כף אחת מהחמאה על אש בינונית עד בינונית-גבוהה.
בסיר אחר מערבבים את היין האדום והדבש. מביאים לרתיחה על אש גבוהה בישול עד לצמצום לכיסוי גב הכף, כ-15 דקות. לְהַזמִין.
מרכיבים שתצטרך
אבקת זרעי אהבה
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
8
לבישול הפסיונים: מחממים את התנור ל-375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
9
במחבת גדולה חסינת טפלון, מוסיפים 2 כפות חמאה וממיסים על אש גבוהה. מתבלים את הפסיון במלח, פלפל וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
ג'ינג'ר משומר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מוסיפים את הצד של הפסיון כלפי מטה, מבשלים עד להשחמה וצרובה היטב, כ-5 דקות. הופכים ומעבירים את התבנית לרשת התחתון של התנור. מבשלים עד בערך בינוני, בערך 6 עד 8 דקות, תלוי בגודל חזה הפסיון. מוציאים בזהירות את התבנית החמה מהתנור. הניחו לנוח מספר דקות לפני החיתוך.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר משומר
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
במחבת נוספת גדולה, טפלון, מחממים 1 כף מהחמאה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
מוסיפים את אגסי האנג'ו לבישול עד שהם רק מתחילים להתרכך מעט, בערך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגס אנג ' ו
13
מוסיפים שתי כפות מבישול הסוכר תוך כדי ערבוב מדי פעם עד להשחמה בקצוות, כ-4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
14
מוציאים את האגסים ושומרים חם.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופ
15
מגישים: מניחים את תערובת פילאף האורז בצורת גליל במרכז כל צלחת הגשה חמה. מניחים את פרוסות האגסים מסביב לגליל האורז. פורסים את הפסיון בהטיה כדי להניב 4 או 6 פרוסות רחבות דקות. עורמים את הפרוסות על גבי גליל האורז. מזלפים את רוטב הוניל-ג'ינג'ר והיין האדום בצורה אמנותית על ומסביב לפסיון ועל הצלחת.