קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות36
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

כדורי עוגה בריאים יותר

כדורי עוגה בריאים יותר
אף פעם אי אפשר שיהיו יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את "כדורי עוגה בריאים יותר". מתכון זה מספיק ל-36 מנות . מנה אחת מכילה 127 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -4 גרם שומן . 6 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. מתכון זה מ-Allrecipes דורש תערובת עוגה טבעית, תמצית וניל, חלב וחומר שומן טבעי. מההכנה ועד לצלחת, המתכון אורך כשעה ו-35 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון של 0% , ציון שניתן לשיפור. אם אהבתם את המתכון הזה, ייתכן שתאהבו גם מתכונים כמו "עוגייה בריאה יותר עם מיני M&M's" , "נקניקיות ופירה בריאים יותר" , ומאפינס בטטה קראנצ'י וקינמון בריאים יותר .

הוראות

1
מחממים תנור ל-175 מעלות צלזיוס (350 מעלות פרנהייט). משמנים קלות ומקמחים תבנית עוגה בגודל 23x33 ס"מ או שתי תבניות עוגה עגולות בקוטר 20 ס"מ.
מרכיבים שתצטרך
קיצור טבעיקיצור טבעי
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
קיצור טבעיקיצור טבעי
2
מניחים את תערובת העוגה בקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
3
מוסיפים ביצים, חלב ותמצית וניל ומקציפים במיקסר חשמלי במהירות נמוכה במשך דקה אחת. מעלים את המהירות לבינונית-גבוהה ומקציפים עוד 2 דקות, תוך גירוד דפנות הקערה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (18.25 אונקיות) של תערובת עוגה טבעיתחבילה אחת (18.25 אונקיות) של תערובת עוגה טבעית
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
4
מעבירים את הבלילה לתבנית עוגה.
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
5
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא נקי; 40 עד 50 דקות לתבנית עוגה בגודל 23x33 ס"מ, או 25 עד 35 דקות לתבניות עוגה בגודל 20 ס"מ. נותנים לעוגה להתקרר במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
12 צלעות טלה, מצופות עצמות12 צלעות טלה, מצופות עצמות
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
6
פוררים את העוגה בעודה חמה לתוך קערה גדולה. מוסיפים את הציפוי ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
ציוד שתשתמש בו
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
7
המיסו שוקולד קצוץ ושומן בקערת זכוכית במיקרוגל, על אש בינונית, עד להמסה, כדקה. לחלופין, המיסו שוקולד קצוץ ושומן בקערת מתכת מעל סיר עם מים רותחים, תוך ערבוב מדי פעם עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקיםכוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקים
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
אגס (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דקאגס (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
ציוד שתשתמש בו
קציצות עוף צמחוניותקציצות עוף צמחוניות
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
8
צרו כדורים מתערובת עוגת השוקולד בעזרת מכשיר לקינוח מלון או כף קטנה. טבלו את הכדורים בתערובת השוקולד החמה, בעזרת קיסם או מזלג כדי לאחוז אותם.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
מלוןמלון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
מלון Ballerמלון Baller
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
9
מניחים על נייר שעווה להתקרר.