כוסות סיום
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני מתכונים, אז נסו את כובעי גביע הסיום. תמורת 67 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 24 מנות עם 169 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -5 גרם שומן כל אחת. אם יש לך תערובת עוגה, תערובת משקה בטעם תפוז קול-אייד, שעועית ג'לי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכל להכין אותה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי של 0% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון כובעי פטריות ממולאים של Alouette® , כובעי פטריות אפויות ו- PB Cup ממולאים בראוניס .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס. מרפדים 24 כוסות תבנית מאפינס בציפוי נייר. מכינים את בלילת העוגה לפי ההוראות על האריזה. מערבבים את תערובת המשקה עד לקבלת תערובת אחידה. כף לתוך כוסות מאפינס.
אופים 20 עד 25 דקות. או עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי; לְהִתְקַרֵר.
מורחים 1 כפית. שוקולד מומס על כל ריבוע גרהם כדי לכסות את כל החלק העליון של הקרקר.
מניחים על נייר אפייה. מקררים עד להתקשות.
הסר נייר מהקאפקייקס. הפוך. בעזרת ידית כף עץ, יוצרים מנהרה קטנה מלמעלה למטה במרכז הקאפקייק.
מניחים את התוספת המוקצפת בשקית ניילון קטנה הניתנת לסגירה חוזרת. פינת חיתוך; להכניס כמות קטנה של תוספת מוקצפת לכל קאפקייק.
מניחים מעל את יתרת התוספת המוקצפת. למעלה עם גרהם מכוסה שוקולד להכנת "כובע".
ראה טיפ למטה להכנת גדילים.
מניחים כל ציצית על גבי הפקק עם שעועית ג'לי במרכז, תוך שימוש בכמות קטנה של ציפוי מוקצף כדבק.