קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

ראמן עם כדורי בשר חזיר

ראמן עם כדורי בשר חזיר
צריך מנה עיקרית ללא חלב? ראמן עם כדורי בשר חזיר יכול להיות מתכון מצוין לנסות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 629 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה אופייני למטבח היפני. אם יש לכם עגבניות משומר, ביצה, אטריות ראמן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הג'ינג'ר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. נסו חזיר Chashu (בטן חזיר מטוגן במרינדה עבור Tonkotsu ראמן), Ramen חזיר ' N ' Peppers, ו קערות ראמן חזיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקם מתלה בשליש העליון של התנור; מחממים ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מברשת תבנית אפייה עם שמן צמחי. זרוק את השום, ג ' ינג ' ר בצל ירוק דרך צינור הזנה של מעבד מזון עם המנוע פועל ודופק עד קצוץ; להעביר חצי מהתערובת לסיר.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
בצל ירוקבצל ירוק
שוםשום
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
תבנית אפייהתבנית אפייה
סירסיר
3
מוסיפים את panko, 1 כף רוטב סויה, 1/2 כפית סוכר והביצה למעבד; דופק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויהרוטב סויה
פאנקו.פאנקו.
סוכרסוכר
ביצהביצה
4
מוסיף את החזיר; דופק עד רק בשילוב. טופס לתוך 20 כדורים קטנים ולסדר על תבנית אפייה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
אופים עד המשרד, 8 עד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
בינתיים, להוסיף 2 כפות שמן צמחי לסיר עם תערובת השום. מבשלים מעל חום בינוני גבוה, ערבוב, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
7
מוסיפים את העגבניות, את הנותרים 2 כפות רוטב סויה 1/2 כפית סוכר. לבשל, ערבוב, עד מעובה, 5 דקות. מערבבים ב 1 1/2 כוסות מים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויהרוטב סויה
עגבנייהעגבנייה
סוכרסוכר
מיםמים
8
מוסיפים את כדורי הבשר ומפחיתים את החום נמוך בינוני; מבשלים עד מבושל דרך, 8 עד 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
כדורי בשרכדורי בשר
9
משרים את הראמן במים חמים עד רך, 4 עד 5 דקות; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ראמןאטריות ראמן
מיםמים
10
הוסף לסיר וזרוק למעיל. לחלק בין קערות.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
סירסיר
11
צילום אנטוניס אכילאוס

יין מומלץ: ריזלינג, רוטב שומשום יפני, סוביניון בלאן

אטריות ראמן עובדות ממש טוב עם ריזלינג, סאקה וסוביניון בלאן. סאקה היא בחירה מובנת מאליה כשזה מגיע לאוכל יפני. אם אתה רוצה להיצמד ליין ענבים, אם כי, אתה יכול לבחור סוביניון בלאן או ריזלינג. הסיווג Domaine Leseurre Dry Cuvee Riesling עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
מיץ הריזלינג של Domaine Leseurre מותסס 100% במיכלי אל חלד. בעוד על lees שלה, היין הוא עורבב ביד (bâtonnage sur שקרים) פעם בחודש, במשך 11 חודשים. תהליך זה מפתח מורכבות נוספת של טעמים וניחוחות. זה ריזלינג יבש יש ניחוחות של פריחת הדר וגרידת לימון, שכבות על החיך עם רמזים של אגס. זה ריזלינג זוגות היטב עם פורל amandine, צדפות גלם והוא אפריטיף יפה.