וורד מנצח צלעות (צלעות דביקות)
וורד מנצח צלעות (צלעות דביקות) הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 133 גרם חלבון 81 גרם של שומן, וסך הכל 1746 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם דבש, צלעות גב לתינוק, סוכר חום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-50 דקות. נסו צלעות עטור פרסים לתינוקות, צלעות ממש דביקות, ו הצלעות הדביקות של מו (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים סוכר חום, מלח תיבול ופלפל יחד. לשפשף תערובת סוכר חום על צלעות, ציפוי כל הצלעות, ומניחים בשקית פלסטיק גדולה resealable. להכניס למקרר לפחות 4 שעות (יותר, יותר טוב).
הכן מעשן, באמצעות פחם; חום ל 225 עד 250 מעלות F. כאשר הגחלים נשרפו לאפר, להוסיף שבבי עץ, שבבי עץ רצוי תפוח.
מניחים צלעות במעשן ומבשלים 3 שעות ב 225 עד 250 מעלות F. באמצעות בקבוק ספריי, צלעות תרסיס עם מיץ תפוחים כל 45 דקות. לאחר 3 שעות, להסיר צלעות ממעשן, לעטוף בנייר אלומיניום, ולחזור למעשן לבשל במשך 2 שעות נוספות.
לאחר 2 שעות נוספות, פתח לסכל ולצחצח רוטב ברביקיו האהוב עליך ודבש על הצלעות. השאר רדיד פתוח ולאחר מכן לבשל במשך 30 דקות נוספות.
הסר צלעות ממעשן. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך צלעות לשניים.
טפטוף קצת יותר דבש מעל ומגישים.