מהפך גלידת פטל
גלידת פטל מהפך עשויה להיות מתכון טוב להרחבת אוסף הקינוחים שלך. מתכון זה מכיל 12 מנות עם 165 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -5 גרם שומן כל אחת. תמורת 70 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הקיץ יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אם יש לכם שמנת, פטל, שמנת חצי וחצי וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 27% . הציון הזה גרוע למדי. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם איך להכין גלידה בלי מכונת גלידה , קאפקייקס פטל עם ציפוי פטל ועוגת שקדים עם קרם לימון קרד מאייר וג'לי פטל .
הוראות
בסיר גדול מחממים שמנת וחלב ל-175°; מערבבים פנימה 1/2 כוס סוכר ומלח עד להמסה.
טורפים כמות קטנה מהתערובת החמה לתוך הביצה. מחזירים הכל למחבת תוך טריפה מתמדת. מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד שהתערובת מסמיכה מעט.
מסירים מהאש. מצננים במהירות על ידי הנחת מחבת בקערת מי קרח; מערבבים במשך 2 דקות. מערבבים פנימה שמנת חמוצה וג'לי. לחץ על נייר שעווה על משטח הרפרפת. מקררים מספר שעות או לילה.
בינתיים, בקערה קטנה, מערבבים בעדינות פטל עם מיץ לימון ושארית הסוכר.
מניחים לעמוד שעתיים, תוך ערבוב מדי פעם. מועכים מעט את תערובת הפטל; מערבבים לתוך רפרפת.
ממלאים את גליל מקפיא הגלידה בשני שליש; להקפיא לפי הוראות היצרן. מקררים את יתרת התערובת עד להקפאה. כשהגלידה קפואה, מעבירים לכלי מקפיא; להקפיא 2-4 שעות לפני ההגשה.