קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות12
ציון בריאות2
מגזין

מקלות לחם גבינה פריכים

מקלות לחם גבינה פריכים
אם אתם רוצים להוסיף עוד מתכונים צמחוניים למאכל לקטו-אובו לקופסת המתכונים שלכם, מקלות לחם גבינה פריכים עשויים להיות מתכון שכדאי לכם לנסות. מתכון זה מכין 12 מנות עם 306 קלוריות , 12 גרם חלבון ו -14 גרם שומן כל אחת. תמורת 38 סנט למנה , מתכון זה מכסה 8% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד הכין את המתכון הזה ויכין אותו שוב. הוא עובד בצורה הטובה ביותר כמתכון, והוא מוכן תוך כ -30 דקות . הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. אם יש לכם אבקת שום, חמאה, תיבול ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. עם ציון כפית של 32% , המנה הזו די גרועה. נסו את מקלות הלחם עטופים בבייקון , מזון טבעי לתינוקות: מקלות לחם כרובית , ואת מקלות לחם תפוח פריך - דל קלוריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, שלבו את ממרח הגבינה, החמאה, חלבון הביצה, התיבול האיטלקי ואבקת השום; הקציפו עד לקבלת תערובת אוורירית וטבולה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
11 עד 12 פלפלי בננה מתוקים11 עד 12 פלפלי בננה מתוקים
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
הסירו קרום מהלחם.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
3
חותכים את הכיכר לחצי לרוחב.
4
חותכים כל חצי אופקית לשלישים; חותכים כל חלק לאורכו לרבעים. (הרצועות יהיו בגודל של כ-10 ס"מ x 2.5 ס"מ x 2.5 ס"מ)
5
מורחים את תערובת הגבינה על כל צידי הרצועות; מניחים במרחק של 5 ס"מ זה מזה על תבנית אפייה משומנת.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
6
אופים בחום של 175 מעלות צלזיוס במשך 12-15 דקות או עד להשחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה