קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

נקניק ברוקולי קלצונה

נקניק ברוקולי קלצונה
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את ברוקולי נקניק קלצונה. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 24 גרם חלבון , 26 גרם שומן , ובסך הכל 450 קלוריות . , מתכון זה מכסה 22% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . גשו לסופר וקנו ברוקולי, מרווה, גבינת צ'דר ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. זהו מתכון במחיר סביר לחובבי אוכל ים תיכוני. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 58% . הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: נקניק קלצונה , סלמון מעושן ומסקרפונה קלצונה , וברוקולי, נקניק ופסטה בזיליקום טרי .

הוראות

1
במחבת קטנה, מבשלים נקניק על אש בינונית עד שאינה ורודה יותר; לְנַקֵז. מערבבים פנימה מרווה.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוח אדמה קטן, חצוי לאורכו ופרוס דק1 תפוח אדמה קטן, חצוי לאורכו ופרוס דק
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
2
על תבנית לא משומנת, פורסים בצק החל מהתפר; לטפוח לתוך 14-in. x 12 אינץ'. מַלבֵּן. כף נקניק לאורך מרכז הבצק.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוח אדמה קטן, חצוי לאורכו ופרוס דק1 תפוח אדמה קטן, חצוי לאורכו ופרוס דק
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
מפזרים ברוקולי וגבינות. מביאים דפנות ארוכות של הבצק למרכז מעל המילוי; לצבוט תפרים כדי לאטום. הפוך את תפר הקלצונה כלפי מטה.
מרכיבים שתצטרך
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
4
אופים ב-350 מעלות למשך 20-25 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
5
מגישים חם.