נקניק ברוקולי קלצונה
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את ברוקולי נקניק קלצונה. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 24 גרם חלבון , 26 גרם שומן , ובסך הכל 450 קלוריות . , מתכון זה מכסה 22% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . גשו לסופר וקנו ברוקולי, מרווה, גבינת צ'דר ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. זהו מתכון במחיר סביר לחובבי אוכל ים תיכוני. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 58% . הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: נקניק קלצונה , סלמון מעושן ומסקרפונה קלצונה , וברוקולי, נקניק ופסטה בזיליקום טרי .
הוראות
במחבת קטנה, מבשלים נקניק על אש בינונית עד שאינה ורודה יותר; לְנַקֵז. מערבבים פנימה מרווה.
על תבנית לא משומנת, פורסים בצק החל מהתפר; לטפוח לתוך 14-in. x 12 אינץ'. מַלבֵּן. כף נקניק לאורך מרכז הבצק.
מפזרים ברוקולי וגבינות. מביאים דפנות ארוכות של הבצק למרכז מעל המילוי; לצבוט תפרים כדי לאטום. הפוך את תפר הקלצונה כלפי מטה.
אופים ב-350 מעלות למשך 20-25 דקות או עד להזהבה.