קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות22
מגזין

סטייק עוף מטוגן

סטייק עוף מטוגן
סטייק עוף מטוגן דורש בערך 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 1028 קלוריות , 41 גרם חלבון ו -72 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 31% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 8. הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. אם יש לכם תפוחי אדמה לאפייה, קציצות בקר מרוככות, שמן לטיגון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד היטב כמנה עיקרית דרומית. יום האהבה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 66% . הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: סטייק חזיר במחבת , עוף מטוגן עם עשבי תיבול פריך , ועוף מטוגן אפוי עם מחית כרובית .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
טורפים ביצים וחלב יחד בקערה ומניחים את שטיפת הביצים הזו בצד.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
2 כוסות חצי-חצי או 1 1/2 כוסות חלב2 כוסות חצי-חצי או 1 1/2 כוסות חלב
ציוד שתשתמש בו
תיבול בשרתיבול בשר
2 כפיות תיבול בשר2 כפיות תיבול בשר
3
מערבבים את הקמח ותיבול הבשר בקערה נוספת ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
תיבול בשרתיבול בשר
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
מחממים את השמן במחבת ברזל יצוק כבדה בגודל 14 אינץ' על חום בינוני עד 350 מעלות F. השתמשו במדחום לטיגון עמוק כדי לבדוק את הטמפרטורה. השמן אמור לקפוץ בקול רם כאשר טיפה ביצה יורדת פנימה.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
טובלים כל אחד מארבעת הקציצות הראשונות בתערובת הביצים. חוררים אותם בקמח, ואז טובלים אותם בחזרה בשטיפת הביצים, ומניחים אותם בעדינות רבה בשמן החם. כשאתה נושא אותם 1 בכל פעם משטיפת הביצים למחבת, החזק צלחת מתחתיהם כדי לתפוס את שטיפת הביצים הנוטפת. יהיה פיצוץ קבוע של נפט רועש. מבשלים 3 עד 5 דקות, עד שהלחם מתייצב ומזהיב. הופכים אותם בעדינות בעזרת מזלג בשר בעל ידית ארוכה או מלקחיים מתכתיים ארוכים. לְהִזָהֵר. מבשלים עוד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
6
מוציאים אותם בזהירות מהמחבת ומסננים על מגש מרופדת בנייר סופג.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
תנו לשמן להתחמם וחזרו על התהליך עבור 4 קציצות אחרות.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
8
מגישים עם פירה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
9
מרתיחים תפוחי אדמה עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
10
מסננים ומועכים בחמאה, חצי-חצי, מלח ופלפל. מקציפים עד לקבלת מרקם חלק.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
חצי וחציחצי וחצי
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון