סלט הודו אננס
סלט הודו אננס עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלך. , מתכון זה מכסה 32% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 2 מנות עם 429 קלוריות , 31 גרם חלבון ו -7 גרם שומן כל אחת. אדם אחד מצא את המתכון הזה כבעל טעם ומשביע. גשו לסופר וקנו שורש ג'ינג'ר, פלפל, שקד חזה הודו ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב וללא 30 דיאטות. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 76% , המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: סלט אוכמניות-אננס , סלט קרוב קריבי עם ויניגרט אננס צלוי באש , וסלט אננס צימוקים גזר .
הוראות
במחבת טפלון גדולה, מחממים 1 כפית שמן, ג'ינג'ר ושום.
הוסף הודו; מטגנים תוך ערבוב במשך 8-10 דקות או עד שכבר לא ורוד.
מוציאים תרנגול הודו ושומרים חם.
מוסיפים את יתרת השמן למחבת; כרובית מוקפצת במשך 3 דקות.
מוסיפים פלפל אדום ובצל; מוקפץ עוד דקה אחת.
חותכים את האננס לשניים ומסירים את הפירות, ומשאירים 1-in. פגזים; מניחים את הקונכיות בצד להגשה.
חותכים פירות לקוביות; מניחים בצד 1-1/2 כוסות (מקררים את האננס הנותר לשימוש אחר). בקערה גדולה מערבבים את ההודו, הירקות, התרד והאננס השמור. בקערה קטנה מקציפים את נקטר המשמשים, החומץ והפלפל; להוסיף לסלט הודו ולזרוק לציפוי.