קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות45
מגזין

סנדוויצ'ים עם חזה של דרום-מערב

סנדוויצ'ים עם חזה של דרום-מערב
תשכחו מלצאת לאכול או להזמין טייק אאוט בכל פעם שאתם משתוקקים לאוכל יהודי. נסו להכין סנדוויצ'ים של דרום-מערבון Pulled Brisket בבית. בבמנה עיקרית זו יש 689 קלוריות , 73 גרם חלבון ו -33 גרם שומן למנה. מתכון ללא חלב זה מגיש 4 ומחירו 5.17 $ למנה . 11 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו צ'יפוטלה צ'ילי אנד אדובו, מים, חזה בקר ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. חנוכה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 8 שעות ו-20 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון מצטיין של 87% . סנדוויצ'ים של בקר משוכה ברביקיו , חזה בקר ברביקיו , וחזה בקר מטוגן בירה עם רוטב דינג דאנג טוב דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מתבלים את הבשר בנדיבות במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2
מחממים מחבת גדולה וכבדה על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
קורט נדיב של גאראם מסאלהקורט נדיב של גאראם מסאלה
3
מוסיפים את השמן ומחממים רק עד שמתחיל לעשן.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)
4
מוסיפים את הבשר ומבשלים, הופכים פעם אחת, עד להשחמה משני הצדדים, כ-10 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
מעבירים את הבשר לבישול האיטי; משאירים את המחבת על האש.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
קורט נדיב של גאראם מסאלהקורט נדיב של גאראם מסאלה
6
מוסיפים שום, בצל, אבקת צ'ילי, כוסברה וכמון לטפטופים במחבת ומערבבים עד לריח, כדקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
חתוך לקוביות בגודל 3 עד 4 אינץ' - או תחליף בכתף טלהחתוך לקוביות בגודל 3 עד 4 אינץ' - או תחליף בכתף טלה
ציוד שתשתמש בו
קורט נדיב של גאראם מסאלהקורט נדיב של גאראם מסאלה
7
מוסיפים חומץ ומרתיחים עד שהוא כמעט נעלם, מגרדים את תחתית המחבת בכף עץ. מערבבים פנימה מים ויוצקים את התערובת על החזה. מועכים את העגבניות דרך האצבעות לתוך התנור האיטי; מוסיפים את מיצי העגבניות, הצ'יפוטלס, עלי הדפנה והמולסה. מכסים את הכיריים, מכוונים אותו על LOW ומבשלים את החזה עד שהוא מתפרק בקלות בעזרת מזלג, כ-8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
קורט נדיב של גאראם מסאלהקורט נדיב של גאראם מסאלה
8
להגשה, השאירו את הבשר בסיר האיטי והשתמשו ב-2 מזלגות כדי לפרק אותו ולערבב אותו באופן שווה לתוך הרוטב; מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
9
מוציאים וזורקים עלי דפנה. עורמים את הבשר על לחמניות סנדוויץ' ומגישים עם ג'לפנוס. (זה גם נהדר מגולגל בטורטיות.)
מרכיבים שתצטרך
לחמניית סנדוויץלחמניית סנדוויץ
גב שומן חזירגב שומן חזיר
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'