סקוצ'י שיבולת שועל במחבת
סקוצ'י שיבולת שועל במחבת עשויים להיות מתכון טוב להרחבת קופסת הקינוחים שלכם. מתכון זה מספיק ל-24 מנות . מנה אחת מהמנה מכילה כ -2 גרם חלבון , 9 גרם שומן , ובסך הכל 262 קלוריות . 99 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם סוכר חום, סודה לשתייה, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. מההכנה ועד לצלחת, המתכון אורך כשעה ו-5 דקות . בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון גרוע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 0% . משתמשים שנהנו מהמתכון הזה אהבו גם את תרנגולת הציד קורניש ברוטב ויסקי ושמנת , צדפות צרובות במחבת עם קינואה ובייקון , ופן קון ל'ובה .
הוראות
מחממים תנור ל-175 מעלות צלזיוס (350 מעלות פרנהייט). משמנים קלות תבנית אפייה בגודל 23x33 ס"מ.
בקערה, טורפים יחד את הקמח, אבקת האפייה, סודה לשתייה והמלח.
בקערה גדולה, מעכו את החמאה, הסוכר הלבן והסוכר החום יחד עד לקבלת תערובת חלקה וקרמית, והקציפו פנימה את הביצים עד לקבלת תערובת קרמית. הוסיפו בהדרגה את תערובת הקמח, שיבולת השועל המגולגלת וכוס וחצי של שבבי חמאה.
מהדקים את הבצק לתבנית האפייה המוכנה, ומפזרים מעל את 1/2 כוס שבבי החמאה הנותרים.
אופים בתנור שחומם מראש עד להזהבה בחלק העליון, 30 עד 35 דקות. נותנים להתקרר בתבנית לפני החיתוך לרצועות והגשה.