צ'ילי סיר לחץ יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 450 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בשר בקר טחון, שעועית, סוכר חום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. . נסו סיר לחץ צ'ילי, סיר לחץ צ'ילי עדשים, ו סיר לחץ צ'ילי בשר צבי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את הבשר הטחון בסיר הלחץ מעל חום גבוה בינוני; לבשל עד חום ומתפורר, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
ציוד שתשתמש בו
סיר לחץ
2
הסר את בשר טחון, ולנקז את השומן העודף.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
3
החזירו את סיר הלחץ הפתוח למבער על אש בינונית, יוצקים את שמן הזית ומערבבים את הבצל, פלפל ירוק ופלפל חלפיניו. מבשלים ומערבבים במשך 3 עד 4 דקות, עד הבצל הוא שקוף.
מרכיבים שתצטרך
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
סיר לחץ
4
מוסיפים את השום, ומבשלים ומערבבים במשך כ -30 שניות נוספות. להחזיר את הבשר לסיר הלחץ; לערבב את שעועית הכליה, עגבניות חתוכות לקוביות, רסק עגבניות, סוכר חום, אבקת קקאו, פתיתי פלפל אדומים, אבקת צ ' ילי, כמון, מלח ומים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
שמן זית כתית מעולה של גויה
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
דיאט קרם סודה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
צרור תרד טרי (בערך
¼ כפית אורגנו
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
סיר לחץ
5
נעל את המכסה, להביא את התנור עד ללחץ, להפחית את החום כדי לשמור על לחץ, ומבשלים במשך 8 דקות.
6
הסר תנור מן החום, ולתת את הלחץ להפחית בכוחות עצמו, 5 עד 10 דקות.
7
כאשר הלחץ הוא שוחרר לחלוטין, להסיר את המכסה, מערבבים את הצ ' ילי, ומגישים.
צ ' ילי עובד ממש טוב עם קאווה, גרנאש ושיראז. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. Poema Cavan יבש נוסף עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.