עוגות שוקולד ללא ביצים ולקטוז
מתכון ביצה-עוגות שוקולד ללא לקטוז יכול לספק את הכמיהה האמריקאית שלך בערך 40 דקות. לקינוח הזה יש 215 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 18 מנות סועדים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם שמן קנולן, סוכר קונדיטורים, אבקת אפייה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר טבעוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 15%. הציון הזה די גרוע. נסו קאפקייקס ללא לקטוז כתום חלומי, עוגיות שוקולד צ'יפס ללא לקטוז, ו שוקו חם קל (עם אפשרות ללא לקטוז!) (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה מקציפים את המים, הסוכר, רסק התפוחים, השמן והווניל עד לקבלת תערובת אחידה. בקערה קטנה שלבו את הקמח, הקקאו, אבקת האפייה, המלח והסודה לשתייה; מקציפים בהדרגה לתערובת סוכר עד לקבלת תערובת אחידה.
מלא כוסות מאפין מסוכל מרופד שלושה רבעים מלאים.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 18-22 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
בקערה קטנה מקציפים מרגרינה עד שהיא תפוחה.
מוסיפים את הסוכר, הקקאו, המים והווניל של הקונדיטורים; מקציפים לתערובת אחידה. עוגות פרוסט.