קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות42
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםחג המולד
מגזין

עוגיות חג המולד עם אגוזי דבש

עוגיות חג המולד עם אגוזי דבש
עוגיות חג המולד עם אגוזי דבש עשויות להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון צמחוני לקטו אובו זה משרת 42 . מנה אחת מכילה 81 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. אם יש לך סוכר, גבינת שמנת, אגוזי פקאן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. עם כפית ציון 11%, המנה הזו די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: מותק, אני משוגע בשבילך-עוגיות חג האהבה אגוזי דבש קלות (ללא גלוטן), מותק, אני משוגע בשבילך-עוגיות חג האהבה אגוזי דבש קלות (ללא גלוטן), ו עוגיות חג המולד דבש חלבית.

הוראות

1
מניחים את הקמח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביותחמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטיקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי
2
חותכים פנימה חמאה קרה וגבינת שמנת עד שהתערובת דומה לפירורים גסים. מעצבים לשני דיסקים; עוטפים בניילון. במקרר במשך 2 שעות או עד קל לטפל.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
אגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דקאגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
3
מניחים סוכר ו -1 כוס פקאן במעבד מזון; מכסים ומעבדים עד שהפקאנים קצוצים דק.
מרכיבים שתצטרך
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
אגסים פרוסים (פחיות כל אחת), מסוננים היטבאגסים פרוסים (פחיות כל אחת), מסוננים היטב
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
מעבירים לקערה קטנה; מערבבים פנימה 1/3 כוס דבש, חמאה וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
בצל אדום קצוץ, להגשהבצל אדום קצוץ, להגשה
אגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דקאגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטיקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי
5
על משטח מקומח קלות מרדדים מנת בצק אחת ל -1 / 8 אינץ'. עובי.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
חותכים עם 2 אינץ ' מקומח. חותך עוגיות עגול.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות בטעם אבטיחסוכריות בטעם אבטיח
7
מניחים כפית מילוי במרכז מחצית העיגולים; למעלה עם שאר העיגולים. לחץ על הקצוות בעזרת מזלג לאיטום. חזור על הפעולה עם יתרת הבצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
8
מעבירים לגליונות אפייה משומנים.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 פאונד חזה הודו ללא עור וללא עצמות, חתוך לרצועות1 1/2 פאונד חזה הודו ללא עור וללא עצמות, חתוך לרצועות
9
מברישים עם יתרת הדבש ומפזרים את יתרת הפקאן.
מרכיבים שתצטרך
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
10
אופים בחום של 325 למשך 18-22 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
12 צלעות טלה, מצופות עצמות12 צלעות טלה, מצופות עצמות
11
הסר למתלים כדי להתקרר.

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם הבחירות המובילות שלי לעוגיות. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. אתה יכול לנסות נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "