עוגת גלידת מנטה-שוקולד
עוגת גלידת מנטה-שוקולד אורכת כ -15 דקות מתחילתה ועד סופה. תמורת 43 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 10 מנות עם 187 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -9 גרם שומן כל אחת. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. גשו לסופר וקנו גלידת שוקולד צ'יפס מנטה, תמצית נענע, תוספת מוקצפת ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לקיץ . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . הציון הזה גרוע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: גלידת נתח שוקולד נענע מנטה , גלידת שוקולד צ'יפס מנטה וגלידת שוקולד מנטה מנטה .
הוראות
קו 8-in. x 4 אינץ'. תבנית כיכר עם ניילון נצמד.
מניחים ארבעה Suzy Q בתבנית, מכסים לחלוטין את התחתית.
מורחים גלידה על סוזי קיו; מפזרים מחצית מפירורי העוגיות. לחץ על שאר ה-Suzy Q's למעלה. מכסים ומקפיאים ל-3 שעות לפחות.
ממש לפני ההגשה מוציאים מהמקפיא והופכים לצלחת הגשה.
מסירים את התבנית ואת הניילון.
לשלב תוספת מוקצפת ולחלץ אם רוצים; החלק העליון והדפנות של העוגה כפור.
מפזרים את שאר פירורי העוגיות.