בירה ופרחחים נאצ'וס
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים מקסיקניים, אז נסו בירה ופרחחים נאצ'וס. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 12. מנה אחת מכילה 816 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 45 גרם שומן. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. יום האב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. לכו לחנות ואספו תערובת פלפל ובצל מוקפץ, בראטוורסט מקורי, בצל ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. מתכונים דומים: פרחחי בירה עם בירה קווסו, פרחחי בירה, ו פרחחי בירה.
הוראות
במחבת גדולה, מטגנים בראטוורסט במשך 1 דקה.
מוסיפים תערובת מוקפצת; מבשלים 3-5 דקות יותר או עד שהירקות רכים. מניחים בצד ושומרים על חום.
בקערה גדולה שלבו גבינה וקמח. בסיר גדול מטגנים בצל בשמן עד שהוא רך.
להוסיף שום; לבשל 1 דקה יותר. מערבבים בירה; מחממים על אש בינונית עד שנוצרות בועות סביב דפנות התבנית.
מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה; מוסיפים חופן תערובת גבינה. מערבבים כל הזמן, באמצעות תנועה דמות שמונה, עד כמעט נמס לחלוטין. ממשיכים להוסיף גבינה, חופן אחד בכל פעם, ומאפשרים לגבינה להימס כמעט לחלוטין בין התוספות.
מסדרים שבבי טורטיה על מגש הגשה גדול. כפית תערובת גבינה מעל צ ' יפס. למעלה עם תערובת בראטוורסט.
יין מומלץ: פינו נואר, יין מבעבע, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, יין מבעבע וריזלינג הם בחירה מצוינת עבור נאצ ' וס. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא פרדריק אסמונין לס מונטברייר פינו נואר. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
פרדריק אסמונין לס מונטברירס פינו נואר
פינו נואר קלאסי זה מציג צבע אדום אודם כהה עם תווי פרי אדומים בוהקים של דובדבן טרי ותותים. הוא בהיר וחלק בפה עם רעננות נחמדה ושכבות של טעם, ומספק אורך מצוין על החיך. מאוד נגיש וידידותי לאוכל.