קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פאי דובדבנים חמוצה

פאי דובדבנים חמוצה
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את פאי הדובדבנים של שמנת חמוצה. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ -6 גרם חלבון , 14 גרם שומן ובסך הכל 440 קלוריות . מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.04 דולר למנה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. גשו לסופר וקנו מעטפת מאפה לא אפויה, קמח, ביצים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. עם ציון של 30% , המנה הזו לא כל כך מעולה. מתכונים דומים: ספוג דובדבן חמוץ קפוא , שרימפס קראנצ'י בלחם פנקו עם שמנת חמוצה ורוטב שום צ'ילי , ואומלט ביצת ברווז עם קוויאר ושמנת חמוצה .

הוראות

1
מסדרים דובדבנים בצורה אחידה במעטפת המאפה. מנקד בחמאה. בקערה גדולה מערבבים 1-3/4 כוסות סוכר, קמח ומלח. מערבבים פנימה את הביצים, השמנת החמוצה ומיץ הלימון.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשיםדובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשים
1-3/4 כוסות בתוספת 2 כפות סוכר, מחולקות1-3/4 כוסות בתוספת 2 כפות סוכר, מחולקות
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
אגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דקאגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
חמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביותחמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביות
אגסים פרוסים (פחיות כל אחת), מסוננים היטבאגסים פרוסים (פחיות כל אחת), מסוננים היטב
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
גרעיני דלעת לא קלוייםגרעיני דלעת לא קלויים
ציוד שתשתמש בו
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטיקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי
2
מורחים באופן שווה על הדובדבנים.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
3
מפזרים את יתרת הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
אגסים פרוסים (פחיות כל אחת), מסוננים היטבאגסים פרוסים (פחיות כל אחת), מסוננים היטב
4
אופים ב-400 מעלות למשך 10 דקות. להפחית את החום ל-350 מעלות; אופים 30 דקות יותר או עד שהציפוי מתייצב. מצננים שעה אחת על רשת. מקררים 3-4 שעות לפני החיתוך. מקררים שאריות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
12 צלעות טלה, מצופות עצמות12 צלעות טלה, מצופות עצמות