קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות32
מגזין

Cavatappi אפוי עם ארטישוק ושומר

Cavatappi אפוי עם ארטישוק ושומר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Cavatappi אפוי עם ארטישוקים ושומר. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 567 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם לבבות ארטישוק, cavatappi, פתיתי פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו ארטישוק אפוי עם שומר, גבינה אפוי Cavatappi עם בצל ופלפלים, ו שומר מטוגן וארטישוקים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 450 מעלות F. מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. מבשלים את cavatappi עד מאוד אל דנטה, 2 עד 3 דקות פחות מאשר התווית מכוונת; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
CavatappiCavatappi
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סירסיר
2
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיף את פתיתי שום ופלפל אדום ומבשלים עד השום הוא זהוב. לרסק את עגבניות שזיף למחבת עם הידיים שלך; לשטוף את כל פחית עם 1/2 כוס מים ולהוסיף את המים למחבת.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
עגבניות שזיףעגבניות שזיף
שוםשום
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים את הבזיליקום; מבשלים, חשופים, עד שהרוטב מעובה, כ -15 דקות. לזרוק את הבזיליקום; מתבלים את הרוטב עם מלח. (לחלופין, מחממים 4 כוסות רוטב עגבניות מוכן.)
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
באזיל!באזיל!
רוטברוטב
מלחמלח
5
מערבבים את הריקוטה לתוך הרוטב, ולאחר מכן מוסיפים את לבבות ארטישוק ושומר.
מרכיבים שתצטרך
לבבות ארטישוקלבבות ארטישוק
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
שומרשומר
רוטברוטב
6
מברשת 3-4 ליטר אפייה עם שמן זית. זרוק את הפסטה המבושלת עם הרוטב וחצי מכל גבינה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
שמן זיתשמן זית
גבינהגבינה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
מורחים בתבנית אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
מפזרים את הגבינה שנותרה על הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
פסטהפסטה
9
אופים, חשוף, עד השחמה, כ -15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
תן לנוח 15 דקות לפני ההגשה.
11
צילום: ליסה שין