פיצוץ רפרפת חמאת בוטנים
פיצוץ חמאת בוטנים עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 556 קלוריות , 13 גרם חלבון ו -36 גרם שומן . מתאים ל-15 ומחירו 86 סנט למנה מנות. אם יש לכם חלב, פירורי עוגיות סנדוויץ' משוקולד במילוי שמנת, סוכר קונדיטורים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 34% , וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון Blast Of Color ממולאים מקסיקנים , שייק פירות פיצוץ ארבע ברי ופאי קפרפרת תפוחים עם קרום שיבולת שועל .
הוראות
מחממים תנור ל-375 מעלות. בקערה קטנה מערבבים פירורי עוגיות וסוכר; מערבבים פנימה חמאה. לחץ על התחתית של 13x9 אינץ' משומן. צלחת אפייה.
אופים 8 דקות או עד להתייצבות. מצננים על רשת.
למילוי, בסיר גדול מערבבים סוכר, עמילן תירס, קמח ומלח. מערבבים חלב עד לקבלת תערובת חלקה. מבשלים ומערבבים על אש בינונית-גבוהה עד שמסמיך ומבעבע. להפחית את החום; מבשלים ומערבבים 2 דקות.
מסירים מהאש. מערבבים כמות קטנה של תערובת חמה לתוך חלמונים; מחזירים הכל למחבת תוך ערבוב מתמיד. מביאים לרתיחה עדינה; מבשלים ומערבבים 2 דקות.
מסירים מהאש. מערבבים 1 כוס לתוך חמאת בוטנים עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים בעדינות את תערובת חמאת הבוטנים לתוך המחבת.
יוצקים על הקרום. מצננים לטמפרטורת החדר. מכסים ומקררים לפחות שעתיים.
בקערה גדולה מקציפים שמנת עד שהיא מתחילה להסמיך.
מוסיפים סוכר קונדיטורים; מקציפים עד שנוצרות פסגות נוקשות.
מורחים מעל תערובת חמאת בוטנים.
מפזרים כוסות חמאת בוטנים ובוטנים.