מרק דלעת קרמי עם אגוזי לוז קלוי Frico נטול גלוטן, מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 589 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 43 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו קינמון טחון, סוכר חום בתקיפות, גזר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו מאפינס אגוזי לוז קוקוס בטעם קוקוס, שיבולת שועל עם אוכמניות ושקדים קלויים, ו פנה דלעת מוקרם עם מרווה פריכה ופקאנים קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 400 מעלות F. קו גיליון אפייה עם מחצלת משי או נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תבנית אפייה
תנור
2
מוסיפים את האגוזים לסיר מרק גדול על חום בינוני ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד ריחני, על 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוז
מרק
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
הסר את אגוזי לוז לקערה קטנה ושומר את הסיר.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוז
ציוד שתשתמש בו
קערה
סיר
1
מפזרים את הגבינה לתוך 8 סיבובים דקים, על 2 אינץ ' רחב על תבנית אפייה מוכן. טוחנים היטב את אגוזי לוז קלויים במעבד מזון, ומפזרים באופן שווה על סיבובים גבינה. באופן שווה לטפטף את סיבובים עם כמות קטנה של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוז
שמן זית
גבינה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
תבנית אפייה
2
אופים עד חום זהוב תוסס, על 5 עד 6 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
מוציאים מהתנור ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
מוסיפים את החמאה לסיר אגוזי לוז היו קלויים מעל חום בינוני, ומבשלים, לטאטא לעתים קרובות, עד החמאה מתחילה חום וקצף, על 2 עד 3 דקות. מערבבים את הבצל, גזר, סלרי, מרווה, קינמון, זנגביל ואגוז מוסקט, ומבשלים עד רך, ערבוב לעתים קרובות, עד במכרז. מערבבים את השום ומבשלים דקה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוז
קינמון
חמאה
גזר
סלרי
שום
ג ' ינג ' ר
מוסקט
בצל
מרווה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
סיר
5
מערבבים יחד את חצי וחצי ו קורנפלור בכוס מדידה נוזלית, ויוצקים אותו לתוך הסיר, יחד עם מרק עוף, מחית דלעת, סוכר חום, מלח ופלפל. מביאים לרתיחה על חום בינוני-נמוך, ערבוב לעתים קרובות. כאשר המרק מתחיל להתעבות להפחית את החום לנמוך. באמצעות בלנדר טבילה, מחית את המרק עד עקביות חלקה הוא הגיע ומבשל עד מוכן לשרת. מצקת את המרק לתוך קערות הגשה ומרחף פריקו מעל.