צדפות צרובות ברוטב רימונים
צדפות צרובות עם רוטב רימון נטול גלוטן,, וטבעוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 121 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר, פלפל, זרעי רימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: צדפות צרובות ברוטב רימונים, צדפות צרובות עם טפטוף רימון, ו צדפות צרובות ברוטב אשכוליות.
הוראות
לסחוט מיץ מחצאי רימון באמצעות מקצרת הדר או מסחטה למדוד 1 כוס.
מערבבים מיץ, חומץ, רוטב סויה, 1/8 כפית פלפל שחור, ופלפל אדום בסיר קטן; מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים עד מופחת בחצי (כ 15 דקות), ערבוב לעתים קרובות. תתחמם.
מחממים שמן במחבת ברזל יצוק על חום בינוני גבוה.
מפזרים צדפות עם מלח, סוכר, ו 1/8 כפית פלפל שחור.
מוסיפים צדפות למחבת; מבשלים 2 דקות בכל צד או עד לסיום.
מסדרים 1/2 גרגר גביע על כל אחד 6 צלחות; לחלק צדפות באופן שווה בין צלחות.
טפטוף כל מנה עם כ 1 רוטב כף; מפזרים 2 כפות זרעים.