רול יד סלמון כיף
רול יד סלמון כיף נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 308 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך מים, פילה סלמון לחתוך מרכז, רוטב סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 47 דקות. נסו אורז חינם רול יד סלמון מעושן סושי, סושי Temaki (רול יד), ו גליל ירק (Temaki) עם יוגורט ווסאבי אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
* ניתן למצוא בשווקים אסיאתיים מיוחדים
הצעת הגשה: ווסאבי, זנגביל מתוק הרים, רוטב סויה
בקערה בינונית, מערבבים יחד את הסלמון הקצוץ, שמן שומשום, רוטב סויה ועלי נענע.
מניחים גיליון של נורים, צד מבריק למטה, על משטח עבודה.
מניחים 1/4 כוס האורז בצד שמאל של גיליון nori. באמצעות אצבעות רטובות, ליצור את האורז לתוך ריבוע 3 אינץ', משאיר גבול 1/2 אינץ'.
מניחים על 2 כפות של תערובת הסלמון, באלכסון, ברצועה רחבה 1/2 אינץ', על האורז, עם החלק העליון של תערובת הסלמון מול הפינה השמאלית העליונה.
מניחים חנית של אספרגוס על גבי הסלמון. החל בפינה השמאלית התחתונה, לגלגל את nori מעל המילוי. המשך להתגלגל, גלידה קונוס אופנה, עובד לכיוון הפינה הימנית של nori. אטמו את קצה גליל היד במים או כמה גרגרי אורז מבושל. חזור עם שאר החומרים.
מסדרים על מגש הגשה ומגישים עם ווסאבי, ג ' ינג ' ר כבוש מתוק ורוטב סויה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Coutses Les Grandes Xavier Monnot Bourgogne. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 30 דולר לבקבוק.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.