1770 קציץ בשר הבית
1770 קציץ בשר הבית יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 38 גרם חלבון 59 גרם של שומן, וסך הכל 782 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו מלח כשר, סלרי קצוץ, חזיר טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו Ina Garten של 1770 קציץ בשר הבית עם רוטב שום, קציץ בשר העלה החדש של מנלו פארק - אתה יכול לעשות קציץ בשר טעימות מסעדה בבית, זה לא סוד על איך לעשות קציץ בשר, ו קציץ הבשר של אמא ג'ו כמו שאמא הייתה מכינה. (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה (12 אינץ') מעל חום בינוני.
מוסיפים את הבצל והסלרי ומבשלים במשך 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הבצל שקוף אבל לא השחמה. שים בצד כדי להתקרר מעט.
מניחים את הבשר, עגל, חזיר, פטרוזיליה, טימין, עירית, ביצים, חלב, מלח ופלפל בקערת ערבוב גדולה.
שים את panko במעבד מזון מצויד להב פלדה ולעבד עד panko הוא טחון דק.
מוסיפים את תערובת הבצל ואת panko לתערובת הבשר. עם ידיים נקיות, בעדינות לזרוק את התערובת יחד, לוודא שזה משולב אבל לא דחוס.
מניחים פיסת נייר קלף על מחבת. לטפוח את הבשר לתוך מלבן שטוח ולאחר מכן לחץ על הצדדים עד שהוא יוצר גליל במורד אמצע המחבת (זה יבטיח אין כיסי אוויר).
אופים במשך 40 עד 50 דקות, עד מדחום מוכנס באמצע קורא 155 מעלות F עד 160 מעלות F.
הסר מהתנור ולאפשר לנוח במשך 10 דקות. חותכים ומגישים חם עם רוטב שום.
מערבבים את השמן והשום בסיר קטן ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 10 עד 15 דקות, עד השחמה קלה. היזהר לא לשרוף את השום או שזה יהיה מריר.
הסר את השום מן השמן ולהניח בצד. (אני שומר את השמן לvinaigrettes.)
מערבבים את ציר העוף, חמאה ושום מבושל בסיר בינוני ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום ומבשלים ברתיחה מלאה במשך 35 עד 40 דקות, עד מעובה מעט. מחית את השום במזלג, לטאטא ב 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל, וטעם לתבלינים. כפית את הרוטב החם על קציץ הבשר.