4 מטבלים שמנת
זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. , שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו מטבלים חמאה, צ' יפ אנד דיפס, ו מטבלים חמאה.
הוראות
עבור בסיס לטבול, לערבב 100 גרם גבינה רכה קלה עם 50 גרם יוגורט ללא שומן.
עבור שום & עשב, מערבבים שן שום כתוש, עירית חתוכה, קצת מיץ לימון ופלפל טחון טרי.
עבור מטבל הדגים, לקחת את הסלמון המעושן קצוץ וכמה גבעולים של שמיר קצוץ ומערבבים את מטבל הבסיס.
עבור spice-אוהבי, מערבבים קצת רוטב צ ' ילי טבילה, לטעום, דרך תערובת הבסיס.
עבור יווני ומערבבים דרך מלפפון מגורר, וקומץ של מנטה קצוץ.
יין מומלץ: ורוד נוצץ, יין מבעבע
רוזה מבעבעת ויין מוגז הם הבחירה הראשונה שלי לרוטב טבילה. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. ה-Markus Huber Sparkling rosé עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
Markus הובר רוז נוצץ
צבע סלמון בהיר עם משחק זהב אדמדם של אור, עדין, persistet musseux, עדין, טרי מאוד animating האף, פירות ותבלינים עם רמזים של דובדבנים טריים גרגרי יער, הערה מתוחכמת של הדרים. יבש, פרי מונע עדיין שמנת על החיך, ארוגים דק עם חומציות אלגנטית ותמצית מינרלים, מבנה הרמוני מאוד.