אם יש לכם חומץ, מולסה, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 26%. ציון זה הוא רע למדי. נסו 3-שעועית אפויה שעועית, ארבע שעועית אפויה שעועית, ו שעועית אפויה שלוש שעועית עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מניחים שעועית כליה, שעועית חמאה, שעועית לימה ובשר חזיר ושעועית בכלי קדירה של 2 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
חזיר ושעועית
שעועית חמאה
שעועית
שעועית לימה
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
3
מחממים סיר על אש בינונית; מבשלים ומערבבים בייקון, בצל ושום עד שהבייקון משחים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום
בייקון
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
4
יוצקים עודפי שומן.
5
להקציף סוכר חום, קטשופ, חומץ, מולסה וחרדל לתערובת בייקון; מבשלים עד לבישול, כ -20 דקות.