קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות16
ציון בריאות3
מגזין

4-שעועית אפויה שעועית

4-שעועית אפויה שעועית
אם יש לכם חומץ, מולסה, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 26%. ציון זה הוא רע למדי. נסו 3-שעועית אפויה שעועית, ארבע שעועית אפויה שעועית, ו שעועית אפויה שלוש שעועית עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מניחים שעועית כליה, שעועית חמאה, שעועית לימה ובשר חזיר ושעועית בכלי קדירה של 2 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
חזיר ושעועיתחזיר ושעועית
שעועית חמאהשעועית חמאה
שעועיתשעועית
שעועית לימהשעועית לימה
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
3
מחממים סיר על אש בינונית; מבשלים ומערבבים בייקון, בצל ושום עד שהבייקון משחים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בייקוןבייקון
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
יוצקים עודפי שומן.
5
להקציף סוכר חום, קטשופ, חומץ, מולסה וחרדל לתערובת בייקון; מבשלים עד לבישול, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
מולסהמולסה
קטשופקטשופ
חרדלחרדל
חומץחומץ
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
6
יוצקים רוטב על שעועית בכלי הקדרה.
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
7
אופים בתנור שחומם מראש עד מבעבע, 1 שעה 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור