Baja בירה מוכה אמנון (נהדר עבור טאקו דגים)
באחה בירה מוכה אמנון (מרהיב המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא את פיקו דה גאלו, בלילת בירה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו מתאבן מקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. עם כפית ציון של 19% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: Baja בירה מוכה אמנון (נהדר עבור טאקו דגים), בירה טאקו דגים מוכה w / רוטב באחה, ו טאקו דגים מוכה בירה עם רוטב באחה.
הוראות
מניחים את כל החומרים הבלילה בירה בבלנדר; להתמזג עד חלקה, מגרד את הצדדים לפי הצורך.
מעבירים את הבלילה לתבנית אפייה רדודה, מוסיפים דגים, פונים למעיל בכל הצדדים.
חום 1 כף שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
להעביר שליש מהדגים החבוטים למחבת, לשים כל חתיכה לתוך קצת שמן.מבשלים עד חום זהוב, 3 עד 4 דקות לכל צד.
להעביר דגים מבושלים לצלחת; להתחמם.
מוסיפים 1 כף שמן וחצי מהדגים הנותרים למחבת; מבשלים לפי ההוראות לעיל, מפחיתים את החום במידת הצורך.מבשלים את הדגים הנותרים עם שמן 1 כף הנותרים.
לשרת immediately.To הפוך טאקו: למלא טורטיות עם דגים וכרוב ואז למעלה עם סלסה. תהנו!
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 99 דולר.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס