קושיקשה
מוכן ב25 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

Bayou Crostini

Bayou Crostini
מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו באגט דגנים, מלח ופלפל, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 18% נסו בורגרס באיו, בראוניז באיו, ו למטה-על-The-Bayou גאמבו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). חתוך את הבגט ל-24 סיבובים.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מברישים מעט את סבבי הלחם בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
3
מניחים סבבי לחם על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
טוסט סיבובי הלחם בתנור שחומם מראש רק עד פריך, 5 עד 8 דקות. בינתיים, חותכים גבינת ברי ל-24 חתיכות שוות.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מגוונים ו/או פירות טרייםקרקרים מגוונים ו/או פירות טריים
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
הסר לחם קלוי מהתנור; מעל כל סיבוב עם פרוסת גבינת ברי. להחזיר את crostini לתנור כדי להמיס את הגבינה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מגוונים ו/או פירות טרייםקרקרים מגוונים ו/או פירות טריים
קרוסטיניקרוסטיני
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מחממים מראש את התנור של broiler ולהגדיר את מתלה התנור על 6 אינץ ' ממקור החום. בתבשיל עמיד, מערבבים יחד את הצדפות, החמאה, כל שמן זית שנותר, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מטגנים בתנור שחומם מראש עד הצדפות מתחילות להתכרבל בקצוות, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
הסר את הצדפות; מניחים צדפה אחת על גבי כל crostini. למעלה קרוסטיני עם רצועות פלפל אדום; לשרת חם.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
קרוסטיניקרוסטיני
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Spalletti קיאנטי ריזרב Poggio Reale. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
יין ריזרב מעולה זה, המיוצר אך ורק מאחוזת פוג 'יו ריאל, הוא יין קטיפתי חינני עם ניחוחות סנג' ובזים ארציים אופייניים וטעמי פירות בשלים ומאוזנים המקוזזים בנגיעה של אלון.