Bayou Crostini
מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו באגט דגנים, מלח ופלפל, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 18% נסו בורגרס באיו, בראוניז באיו, ו למטה-על-The-Bayou גאמבו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). חתוך את הבגט ל-24 סיבובים.
מברישים מעט את סבבי הלחם בשמן זית.
מניחים סבבי לחם על תבנית אפייה.
טוסט סיבובי הלחם בתנור שחומם מראש רק עד פריך, 5 עד 8 דקות. בינתיים, חותכים גבינת ברי ל-24 חתיכות שוות.
הסר לחם קלוי מהתנור; מעל כל סיבוב עם פרוסת גבינת ברי. להחזיר את crostini לתנור כדי להמיס את הגבינה, על 5 דקות.
מחממים מראש את התנור של broiler ולהגדיר את מתלה התנור על 6 אינץ ' ממקור החום. בתבשיל עמיד, מערבבים יחד את הצדפות, החמאה, כל שמן זית שנותר, מלח ופלפל.
מטגנים בתנור שחומם מראש עד הצדפות מתחילות להתכרבל בקצוות, כ 5 דקות.
הסר את הצדפות; מניחים צדפה אחת על גבי כל crostini. למעלה קרוסטיני עם רצועות פלפל אדום; לשרת חם.