קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 34 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Blackberry Curd Tart

Blackberry Curd Tart
Blackberry Curd Tart יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. והוא מספק כ 12 מנות . מנה אחת מכילה 283 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. אם יש לכם מים, מלח, אבקת סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-34 דקות. עם כפית ציון של 17% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו Blackberry Curd Tart, קטיפה כחולה, אוכמניות, וקאפקייקס לימון שמנת אוכמניות, ו מילוי פטל שחור (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
לשקול או קלות כף קמח לתוך כוס מדידה יבש; רמה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
3
מערבבים קמח, אבקת סוכר, שקדים, ו 1/8 כפית מלח במעבד מזון; דופק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
שקדיםשקדים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
4
חותכים 7 כפות חמאה לחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
5
מוסיפים לתערובת הקמח; דופק רק עד שהתערובת דומה לארוחה גסה. לחץ בתחתית ולמעלה את הצדדים של 9 אינץ ' עגול נשלף התחתון מחבת טארט מצופה בתרסיס אפייה.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס אפייהתרסיס אפייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
טופס טארטטופס טארט
6
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד הזהב. מגניב על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
7
מערבבים פירות יער, 3/4 כוס סוכר מגורען, ומיץ בסיר מעל חום בינוני גבוה; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
פירות יערפירות יער
מיץמיץ
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
8
מניחים תערובת בבלנדר; לתת לעמוד 5 דקות. להתמזג עד חלקה. מסננים את התערובת דרך מסננת בדולח לתוך קערה בינונית, לחיצה על מוצקים. להשליך מוצקים. נקה את המחבת; החזר תערובת למחבת.
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
בלנדרבלנדר
מסננתמסננת
קערהקערה
מחבתמחבת
9
מערבבים קורנפלור וחלמון ביצה, ערבוב עד חלקה. מערבבים תערובת חלמון לתוך תערובת ברי; מביאים לרתיחה מעל חום בינוני-נמוך. מבשלים 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
חלמון ביצהחלמון ביצה
פירות יערפירות יער
10
הסר מהחום; מערבבים ב 1/8 כפית מלח ונותר 1 כף חמאה. לגרד תערובת לתוך קערה; לכסות את פני השטח ישירות עם לעטוף פלסטיק. לְצַנֵן.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
מלחמלח
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
11
שלב 1/8 כפית מלח, קרם של טרטר, וחלבוני ביצה בקערה גדולה; להכות עם מערבל במהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
חלבוניםחלבונים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
12
שלב הנותרים 1 כוס סוכר מגורען ו 1/3 כוס מים בסיר; להביא לרתיחה. מבשלים, בלי לערבב, עד שמדחום ממתקים רושם 25
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
ממתקיםממתקים
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
מחבת רוטבמחבת רוטב
13
בהדרגה לשפוך סירופ סוכר חם בזרם דק על חלבונים ביצה, פועם במהירות בינונית, ואז במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס.
מרכיבים שתצטרך
סירופ פשוטסירופ פשוט
חלבוניםחלבונים
14
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
15
כפית קורד מעל קרום; העליון עם מרנג. לצלות 2 דקות או עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום