Blackberry-חטיפי שיבולת שועל שקדים
גשו לסופר וקנו קמח, אבקת אפייה, סוכר חום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. וזה די גרוע. מתכונים דומים: Blackberry-חטיפי שיבולת שועל שקדים, חטיפי עוגת שיבולת שועל אוכמניות, ו Blackberry-חטיפי שקדים.
הוראות
תנור חום עד 350°f. גריז 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפיית זכוכית עם חמאה או ספריי בישול.
בקערה גדולה, מערבבים קמח, שיבולת שועל, סוכר חום, אבקת אפייה ומלח. עבודה בחתיכות חמאה עם אצבעות עד שהתערובת נראית כמו ארוחה גסה. מערבבים בשקדים. לחץ על חצי מהתערובת בתחתית תבנית האפייה. למעלה עם ממרח פירות אוכמניות.
מפזרים שאריות תערובת שיבולת שועל מעל; לטפוח בעדינות.
אופים 32 עד 35 דקות או עד חום זהוב. מגניב על מתלה קירור לפחות 45 דקות.
חותכים 6 שורות על ידי 4 שורות.