קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות1
ציון בריאות41
מגזין

BLOTCHE aka אלמנה maker

BLOTCHE aka אלמנה maker
BLOTCHE aka אלמנה maker יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מנה אחת מכילה 1219 קלוריות, 62 גרם חלבון ו 94 גר' של שומן. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בייקון דק, ביצים, חזיר מעדנייה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו מטבל אלמנה שחורה, אלמנה שחורה # 3, ו נשיכות אלמנה שחורה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הבייקון במחבת ומבשלים מעל חום בינוני גבוה, הופך מדי פעם, עד פריך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מסננים את חתיכות הבייקון על מגבות נייר; שומרים על טפטוף בייקון במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מברשת 1 צד של כל פרוסת לחם עם טפטוף בייקון ואת הצד השני של פרוסות לחם עם 1 כפית חמאה. השתמש במגבת נייר כדי לנגב שאריות מן המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
להניח חתיכת לחם, בצד החמאה למטה, על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
5
מפזרים חצי מהבצל הירוק וממרחים חצי מגבינת הברטי, את כל הבשר, את שארית גבינת הברטי, את מחצית הבצל הירוק ואת שארית פרוסת הלחם עם חמאה למעלה.
מרכיבים שתצטרך
HavartiHavarti
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
6
מטגנים במחבת את הכריך עד שהלחם קלוי בצבע חום זהוב וגבינת הברטי נמסה, 2 עד 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
HavartiHavarti
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
העברה לצלחת.
8
ממיסים 2 כפיות חמאה במחבת על אש בינונית. בעדינות לפצח ביצים לתוך חמאה חמה ומבשלים עד הלבנים נקבעים חלמונים נוזליים. בעדינות להפוך את הביצים לבשל רק עד צמרות של חלבונים ביצה נקבעים (עבור מעל ביצים קלות).
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
זנים של פטריותזנים של פטריות
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
משוך את הכריך בנפרד בין פרוסות בשר חזיר ולהניח פרוסות עגבניות, עלי חסה רומיין, וביצים על חצי הכריך; להחליף העליון.
מרכיבים שתצטרך
רומייןרומיין
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
פרוסות בשר חזירפרוסות בשר חזיר
(קיבלר)(קיבלר)
10
חותכים כריך לשניים בין 2 ביצים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)