BLOTCHE aka אלמנה maker
BLOTCHE aka אלמנה maker יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מנה אחת מכילה 1219 קלוריות, 62 גרם חלבון ו 94 גר' של שומן. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בייקון דק, ביצים, חזיר מעדנייה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו מטבל אלמנה שחורה, אלמנה שחורה # 3, ו נשיכות אלמנה שחורה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הבייקון במחבת ומבשלים מעל חום בינוני גבוה, הופך מדי פעם, עד פריך, על 10 דקות.
מסננים את חתיכות הבייקון על מגבות נייר; שומרים על טפטוף בייקון במחבת.
מברשת 1 צד של כל פרוסת לחם עם טפטוף בייקון ואת הצד השני של פרוסות לחם עם 1 כפית חמאה. השתמש במגבת נייר כדי לנגב שאריות מן המחבת.
להניח חתיכת לחם, בצד החמאה למטה, על צלחת.
מפזרים חצי מהבצל הירוק וממרחים חצי מגבינת הברטי, את כל הבשר, את שארית גבינת הברטי, את מחצית הבצל הירוק ואת שארית פרוסת הלחם עם חמאה למעלה.
מטגנים במחבת את הכריך עד שהלחם קלוי בצבע חום זהוב וגבינת הברטי נמסה, 2 עד 3 דקות לכל צד.
ממיסים 2 כפיות חמאה במחבת על אש בינונית. בעדינות לפצח ביצים לתוך חמאה חמה ומבשלים עד הלבנים נקבעים חלמונים נוזליים. בעדינות להפוך את הביצים לבשל רק עד צמרות של חלבונים ביצה נקבעים (עבור מעל ביצים קלות).
משוך את הכריך בנפרד בין פרוסות בשר חזיר ולהניח פרוסות עגבניות, עלי חסה רומיין, וביצים על חצי הכריך; להחליף העליון.
חותכים כריך לשניים בין 2 ביצים ומגישים.