עוגת גבינה עם קרמל מלוח
מנה אחת מכילה 508 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 32 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לך סוכר, חמאה, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם קרמל מלוח, עוגת גבינה עם קרמל מלוח, ו עוגת גבינה עם פקאן וקרמל מלוח.
הוראות
בקערה גדולה, לנצח את גבינת שמנת וסוכר במהירות בינונית עד חלקה. הכה את הביצים, 1 בכל פעם, ואז להכות את השמנת החמוצה.
יוצקים את הבלילה לשישה 5 אונקיה ramekins או כוסות פודינג.
הגדר את ramekins במחבת קטנה ולהגדיר את המחבת במרכז התנור.
הוסף מספיק מים חמים למחבת כדי להגיע באמצע הדרך את הצדדים של ramekins.
אופים את עוגות הגבינה במשך 10 דקות, עד שנקבע בקצוות אבל עדיין די jiggly במרכז. כבה את התנור ולהשאיר את עוגות הגבינה ב 1 שעה.
להעביר את ramekins למדף ולתת מגניב לחלוטין.
בסיר בינוני כבד, מחממים את סירופ התירס. מערבבים את הסוכר ומבשלים על חום גבוה בינוני, ללא הפרעה, עד ענבר עמוק קרמל צורות, על 9 דקות. את החום, בזהירות לערבב את החמאה עם כף עץ ארוכה. מערבבים את השמנת בזרם דק.
להעביר את הקרמל לכד חסין חום ולתת מגניב. מערבבים 3/4 כפית של פלר דה sel.
יוצקים 1 1/2 כפות של הקרמל על כל עוגת גבינה מערבולת כדי מעיל צמרות. אם הקרמל הוא עבה מדי, לחמם אותו בתנור מיקרוגל במרווחים של 10 שניות. מקררים את עוגות הגבינה עד מקורר, לפחות 3 שעות.
מפזרים פלר דה sel רק לפני ההגשה.