BLT מוצרלה טרי עם פסטו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל BLT מוצרלה טרי עם פסטו. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1009 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. גשו לסופר וקנו עגבנייה ירושלמית, מלח ופלפל כשרים, חסה רומאית, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב באגט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בגט ופודינג חמאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 12 דקות. מתכונים דומים: פיצה עם פסטו, עגבניות טריות ומוצרלה, סלט פסטה עגבניות מוצרלה פסטו, ו סלט מוצרלה פארו & טרי עם פסטו אגוז ארוגולה.
הוראות
חותכים את באגט פתוח, משאיר צד אחד מחובר ליצור ציר. מבשלים את הבייקון במחבת על אש נמוכה עד פריך; לנקז על מגבות נייר.
מערבבים את הפסטו עם המיונז ומריחה על החלק התחתון של הלחם.
להניח את הרומיין על הלחם, ואז את העגבניות, בייקון ומוצרלה. מתבלים במלח ופלפל; סוגרים את הכריך ועוטפים בנייר קלף.