קושירגיל
מוכן ב14 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

BLT סלמון מעושן

BLT סלמון מעושן
BLT סלמון מעושן עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 393 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 14 דקות. אם יש לכם ארוגולה, מיץ לימון, עלי שמיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: סלמון עם בור רוז'ותפוח אדמה אפוי ממולא סלמון מעושן, רולו דה סלמון Ahumado Con סלסה טרטר Y Lentejas (רול סלמון מעושן עם רוטב טרטר ועדשים), ו סלט BLT.

הוראות

1
במחבת בינונית על חום בינוני גבוה, לבשל את הבייקון עד פריך, על 3 עד 4 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
הסר מהמחבת ולנקז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
בקערה קטנה, מערבבים את המיונז, גרידת לימון, מיץ לימון ושמיר טרי.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
שמיר טרישמיר טרי
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מורחים את מיונז לימון על צד אחד של כל פרוסת לחם. מסדרים את הסלמון המעושן על 4 פרוסות הלחם. לשבור את הבייקון לשניים ולשים על גבי סלמון מעושן. למעלה בייקון עם 1/2 כוס ארוגולה ולסדר 2 עד 3 פרוסות עגבניות על גבי ארוגולה. מכסים עם חתיכות שנותרו של לחם, בצד מיונז לימון למטה.
מרכיבים שתצטרך
סלמון מעושןסלמון מעושן
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
אחוז שומןאחוז שומן
קליפות מלימוןקליפות מלימון
5
מסדרים את הכריכים על מגש ומגישים.

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה שמורת Ema סנטאן עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
שרדונה שמורת סנטה אמה
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.