קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

Bostock חמאת שקדים

Bostock חמאת שקדים
Bostock חמאת שקדים הוא צמחוני תבלין. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 936 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 51 גרם שומן. אם יש לך מלח, תמצית שקדים, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ רציני אוכל יש 62 אוהדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו תפוח-קינמון Bostock (הלחם המטוגן האולטימטיבי), קרם שקדים טורט מסקרפונה עם חמאה חומה קראנץ שקדים, ו טוסט צרפתי קרואסון שקדים עם סירופ חמאת שקדים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. קו שני גיליונות אפייה עם נייר ולהחיל מעיל דק של חמאה, שמן, או ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
שלב 2 כוסות מים עם 2 כוסות סוכר ו 4 כפות מיץ תפוזים בסיר בינוני. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
הסר מהחום ומערבבים תמצית שקדים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים
4
מעבירים את הסירופ לקערה גדולה מספיק כדי לטבול את פרוסות בריוש. אפשר להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
בריושבריוש
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
בקערה בינונית, מערבבים את חמאת השקדים, החמאה והמלח עם כוס הסוכר שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
חמאת שקדיםחמאת שקדים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
מערבבים עם מיקסר חשמלי או כף עץ עד אור ורך.
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
7
עבודה עם פרוסה אחת בכל פעם, לטבול כל צד של בריוש בסירופ ולחץ קלות כדי לנקז נוזל עודף.
מרכיבים שתצטרך
בריושבריוש
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
8
מניחים על גיליונות אפייה מוכנים מלמעלה עם 1/4 כוס frangipane ועל 2 כפות של שקדים פרוסים. חזור עם בריוש שנותר.
מרכיבים שתצטרך
שקדים פרוסיםשקדים פרוסים
בריושבריוש
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
9
אופים עד frangipane יש להגדיר ואת הקצוות של הטוסט החלו caramelize, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
מגישים חמים, או לאפשר להתקרר ולאחסן במיכל אטום עד 5 ימים.