Bostock חמאת שקדים
Bostock חמאת שקדים הוא צמחוני תבלין. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 936 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 51 גרם שומן. אם יש לך מלח, תמצית שקדים, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ רציני אוכל יש 62 אוהדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו תפוח-קינמון Bostock (הלחם המטוגן האולטימטיבי), קרם שקדים טורט מסקרפונה עם חמאה חומה קראנץ שקדים, ו טוסט צרפתי קרואסון שקדים עם סירופ חמאת שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. קו שני גיליונות אפייה עם נייר ולהחיל מעיל דק של חמאה, שמן, או ספריי בישול.
שלב 2 כוסות מים עם 2 כוסות סוכר ו 4 כפות מיץ תפוזים בסיר בינוני. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
הסר מהחום ומערבבים תמצית שקדים.
מעבירים את הסירופ לקערה גדולה מספיק כדי לטבול את פרוסות בריוש. אפשר להתקרר לחלוטין.
בקערה בינונית, מערבבים את חמאת השקדים, החמאה והמלח עם כוס הסוכר שנותרה.
מערבבים עם מיקסר חשמלי או כף עץ עד אור ורך.
עבודה עם פרוסה אחת בכל פעם, לטבול כל צד של בריוש בסירופ ולחץ קלות כדי לנקז נוזל עודף.
מניחים על גיליונות אפייה מוכנים מלמעלה עם 1/4 כוס frangipane ועל 2 כפות של שקדים פרוסים. חזור עם בריוש שנותר.
אופים עד frangipane יש להגדיר ואת הקצוות של הטוסט החלו caramelize, 15 עד 20 דקות.
מגישים חמים, או לאפשר להתקרר ולאחסן במיכל אטום עד 5 ימים.