Braciole הבישול האיטי של בוב
ברז'ל הבישול האיטי של בוב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 448 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 103 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך פלפל טחון, שמן צמחי, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-30 דקות. מתכונים דומים: בישול איטי בשר ברז'ל, לבישול איטי דבש-שום תינוק צלעות אחוריות (ו' ארוחות בישול איטיות מזון אמיתי ' ספר בישול בגידה), ו Paleo גרוס בשר צלוי בתנור איטי עם דלעת וסלסה + מצבור סיר איטי ומסגיר.
הוראות
יוצקים את רוטב המרינרה לתוך סיר איטי ולהגדיר על גבוה כדי חם.
מערבבים את הביצים ואת פירורי הלחם בקערה קטנה.
מפזרים את שני צידי הבשר במלח ופלפל. ללטף את תערובת פירורי הלחם על צד אחד של סטייק האגף, משאיר על גבול אינץ ' אחד סביב הקצוות. פירורי לחם למעלה עם פרוסות בייקון; מפזרים גבינה מגורדת. החל מצד אחד ארוך, לגלגל סטייק צלע בחוזקה לתוך בול עץ. השתמש מחרוזת או קיסמים כדי לאבטח את היומן ב 4 או 5 מקומות.
מחממים שמן במחבת כבדה. לצרוב את סטייק האגף המפוחלץ בשמן החם עד השחמה היטב מכל הצדדים, על 10 דקות.
מעבירים את הבשר לרוטב החם בבישול האיטי. רוטב כפית על בשר כדי לכסות.
הפעל סיר איטי נמוך; לבשל בשר עד מאוד רך, 6 עד 8 שעות.
הסר מחרוזת / קיסמים לפני חיתוך.